Vilustuminen-inhalaatiopuikko (Erkältung-Inhalationsstick)

Päivi BlöchlSetit, TuoksusekoituksetLeave a Comment

Inhalaatiopuikko on hyvin kätevä tapa nauttia luonnonpuhtaita eteerisiä öljyjä suoraan hengitysteiden kautta. Inhalaatiopuikot ovat tarkoitettu  ns. öljyjen kuivahengitykseen. Inhalointipuikoissa voidaan käyttää tarpeen mukaan joko yksittäistä öljyä tai tuoksusekoitusta.

„Vilustuminen” – tuoksusekoituksen sisältämät luonnolliset eteeriset öljyt vaikuttavat ennaltaehkäisevästi ja lievittävästi sekä nuhassa että vilustumisessa. Kun eteerisiä öljyjä inhaloidaan,  hengityselimet aukeavat ja puhdistuvat. Lisäksi tämä tuoksusekoitus tekee hyvää päänsäryn iskiessä.

Kun inhalaatiopuikon tuoksun voimakkuus heikkenee, puikko voidaan täyttää uudelleen. Pipetillä vedetään öljysekoitusta pullosta ja tiputetaan puikon sisään. Puikkoon voidaan tiputtaa kerrallaan maksimissaan 10 tippaa öljysekoitusta, riippuen halutusta voimakkuudesta.

Kotona, töissä, autossa, raitiovaunussa, missä haluatkin – inhalaatiopuikko on helppokäyttöinen joka paikassa!

Setti sisältää:

Vilustuminen-tuoksusekoitus (Erkältung Duftkomposition),

1 ml pipetin, pakattuna kauniiseen organzapussukkaan

Tuotenumero:

19599 – € 12,00 / setti

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *