Ekologiset siivousvälineet

Ekologinen eli luonnonmukainen puhdistus on erittäin tehokasta ja samalla se säästää aikaa ja rahaa, suojelee luontoa, edistää terveyttä ja tarjoaa vähintään yhtä korkean tehon ja puhtaustason kuin tavanomaisetkin siivoustuotteet!

Feelingin ainutlaatuinen siivousmenetelmä perustuu vuosikausien kokemuksiin sekä huolellisiin tutkimuksiin näistä siivousaineista. Kaikki siivoustuotteet ovat 100% luonnollisia alkuperältään ja suojelevat lattioita, huonekaluja sekä käsiä – hellästi mutta kuitenkin samalla puhdistaen tehokkaasti!

Haluaisitko tutustua tuotteisiin, tilata niitä tai haluaisitko järjestää kotonasi aromaterapian esittelytapahtuman? Etsi silloin läheltäsi aromaneuvoja (feeling-aromaneuvojat) ja ota häneen yhteyttä. Asiantuntevat, koulutetu neuvojamme palvelevat Sinua mielellään!
Info
Hei! Sivustomme on uudistunut ja tämä tuotesivu tulee poistumaan käytöstä. Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille uuteen upeaan verkkokauppaamme tästä (feeling  – Tuoksun taikaa). Voit tilata tuotteita suoraan verkkokaupasta tai aromaneuvojiemme kautta.
Info
Sivuiltamme löydät osan feeling-luonnontuotteistamme – täydennämme kuva- sekä tuotekokoelmaa jatkuvasti. Teemme myös paljon laatu- ja tuotekehitystyötä, joten uusia tuotteita syntyy koko ajan…