Hydrolaatit

Luonnolliset kasvovedet eli hydrolaatit
Hydrolaatit syntyvät eteeristen öljyjen höyrytislauksen yhteydessä. Tislattu vesi eli hydrolaatti on kyseisen kasvin vesiliukoinen osa ja eteerinen öljy puolestaan sisältää kasvin rasvaliukoiset, kevyet ja haihtuvat osat. Myös hydrolaateilla eli kasvivesillä on hyvin tehokas ja hoitava vaikutus joka valitettavan usein unohdetaan.
Juuri lasten, raskaana olevien ja huonokuntoisten sekä toipilaiden olisi hyvä kokeilla hydrolaatteja niiden lempeän mutta silti tehokkaan vaikutuksen vuoksi.

Haluaisitko tutustua tuotteisiin, tilata niitä tai haluaisitko järjestää kotonasi aromaterapian esittelytapahtuman? Etsi silloin läheltäsi aromaneuvoja (feeling-aromaneuvojat) ja ota häneen yhteyttä. Asiantuntevat, koulutetu neuvojamme palvelevat Sinua mielellään!
Info
Hei! Sivustomme on uudistunut ja tämä tuotesivu tulee poistumaan käytöstä. Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille uuteen upeaan verkkokauppaamme tästä (feeling  – Tuoksun taikaa). Voit tilata tuotteita suoraan verkkokaupasta tai aromaneuvojiemme kautta.
Info
Sivuiltamme löydät osan feeling-luonnontuotteistamme – täydennämme kuva- sekä tuotekokoelmaa jatkuvasti. Teemme myös paljon laatu- ja tuotekehitystyötä, joten uusia tuotteita syntyy koko ajan…