Vartalo- ja hierontaöljyt

Ravitsevat ja hoitavat kasviöljyt ovat kaikkien feeling-vartaloöljyjen ja hierontaöljyjen pohjana. Ne huolehtivat optimaalisesta vaikutuksesta sekä vertaansa vailla olevasta tuoksuelämyksestä. feeling-vartalo- ja hierontaöljyt tarjoavat iholle jokapäiväisen suihkun tai kylvyn jälkeen parhaan mahdollisen kosteuden ja joustavuuden tunteen sekä raikkaan näköisen ihon. Myös erilaisiin hierontoihin ( selkähieronta, kasvohieronta, käsihieronta, jalkojen hieronta) luonnonmukaiset tuotteemme sopivat erinomaisesti. Itävallassa monet tunnetut hierojat sekä kylpylät ja muut hyvinvointilaitokset sekä terveydenhoitoalan oppilaitokset käyttävät näitä valmiiksi sekoitettuja tuotteitamme ja suosittelevat niitä muillekin.

Haluaisitko tutustua tuotteisiin, tilata niitä tai haluaisitko järjestää kotonasi aromaterapian esittelytapahtuman? Etsi silloin läheltäsi aromaneuvoja (feeling-aromaneuvojat) ja ota häneen yhteyttä. Asiantuntevat, koulutetu neuvojamme palvelevat Sinua mielellään!
Info
Hei! Sivustomme on uudistunut ja tämä tuotesivu tulee poistumaan käytöstä. Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille uuteen upeaan verkkokauppaamme tästä (feeling  - Tuoksun taikaa). Voit tilata tuotteita suoraan verkkokaupasta tai aromaneuvojiemme kautta.
Info
Sivuiltamme löydät osan feeling-luonnontuotteistamme – täydennämme kuva- sekä tuotekokoelmaa jatkuvasti. Teemme myös paljon laatu- ja tuotekehitystyötä, joten uusia tuotteita syntyy koko ajan…