Tuoksulyhdyt ja –lamput

Tuoksulyhtyjä ja aromalamppuja käytetään huoneilman lempeään tuoksuttamiseen eteerisillä öljyillä. Lyhdyn tai lampun astia täytetään vedellä, veteen tiputetaan muutama tippa eteeristä öljyä tai tuoksusekoitusta ja sytytetään tuikkukynttilä. Tuoksu ja kynttilänvalo luovat miellyttävän tunnelman tilaan.

Höyrystimet ja laitteet huoneilman raikastamiseen

Höyrystimet ja muut huoneilman raikastamiseen tarkoitetut laitteet jakavat eteeristen öljyjen tuoksua ilman liekkiä. Siksi ne sopivat hyvin toimistoihin, julkisiin tiloihin ja paikkoihin, joissa huoneilman raikastamista ei pystytä vahtimaan tai jos raikastaminen tapahtuu yön aikana. Näitä laitteita voidaan tietysti myös käyttää kotikäytössä!
Ilman kynttilää ne ovat turvallisempia lasten ja kotieläinten kanssa.

Tuoksukivet

Tuoksukivet ovat poltetusta savesta tehtyjä hahmoja ja kuvia ja niiden aluslautaset on valmistettu lasitetusta savesta. Tiputa pari tippaa luonnollista eteeristä öljyä tai tuoksusekoitusta tuoksukiveen ja se levittää tuoksua ympärillesi miedosti ja hellävaraisesti.

Sprayt

Feeling-sprayt on valmistettu absorberista (maissitärkkelyksestä) sekä luonnollisista eteerisistä öljyistä. Niitä käytettäessä huoneilman epämukavat hajumolekyylit sidotaan biologisella tavalla ja valittu tuoksusekoitus eteeristä öljyistä piristää huoneilman.

Haluaisitko tutustua tuotteisiin, tilata niitä tai haluaisitko järjestää kotonasi aromaterapian esittelytapahtuman? Etsi silloin läheltäsi aromaneuvoja (feeling-aromaneuvojat) ja ota häneen yhteyttä. Asiantuntevat, koulutetu neuvojamme palvelevat Sinua mielellään!
Info
Hei! Sivustomme on uudistunut ja tämä tuotesivu tulee poistumaan käytöstä. Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille uuteen upeaan verkkokauppaamme tästä (feeling  - Tuoksun taikaa). Voit tilata tuotteita suoraan verkkokaupasta tai aromaneuvojiemme kautta.
Info
Sivuiltamme löydät osan feeling-luonnontuotteistamme – täydennämme kuva- sekä tuotekokoelmaa jatkuvasti. Teemme myös paljon laatu- ja tuotekehitystyötä, joten uusia tuotteita syntyy koko ajan…