Kylpytuotteet

Mukavan lämmin kylpy luonnollisilla kasviöljyillä sekä puhtailla eteerisillä öljyillä hellii ihoa sekä tukee elimistön luontaista vastustuskykyä. Kun tuntuu, että flunssa, yskä tai nuha tekee tuloaan tai vaikka kyseessä olisi vain aikomus nauttia kahdestaan toisistaan,  feelingin kylpytuotteista löytyy aina se oikea!
Kaikki tuotteemme ovat 100% luonnollisia, niihin ei ole lisätty synteettisiä emulgaattoreita, eikä väri – tai tuoksuaineita.
Meiltä löytyy öljykylpyjä, merisuolakylpyjä sekä  herapohjaisia kylpyjä.

Suihku – ja hiusshampoot

feeling -suihku- ja hiusshampoot ovat mietoja ja alkuperältään täysin kasvipohjaisia ja sopivat hyvin päivittäiseen, hellävaraiseen vartalonhoitoon.

Haluaisitko tutustua tuotteisiin, tilata niitä tai haluaisitko järjestää kotonasi aromaterapian esittelytapahtuman? Etsi silloin läheltäsi aromaneuvoja (feeling-aromaneuvojat) ja ota häneen yhteyttä. Asiantuntevat, koulutetu neuvojamme palvelevat Sinua mielellään!
Info
Hei! Sivustomme on uudistunut ja tämä tuotesivu tulee poistumaan käytöstä. Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille uuteen upeaan verkkokauppaamme tästä (feeling  – Tuoksun taikaa). Voit tilata tuotteita suoraan verkkokaupasta tai aromaneuvojiemme kautta.

feeling-Tuotteet