Aromaterapian perusteet – iltakurssi netissä

Päivi BlöchlAromaterapiakoulutus, KoulutuksetLeave a Comment

ETEERISET ÖLJYT KÄYTTÖÖN ARJEN TUEKSI – AROMATERAPIAN PERUSTEET

ILTAKURSSI NETISSÄ ZOOMIN VÄLITYKSELLÄ

TI 2.4.2024,  KE 3.4.2024,  TI 9.4.2024, KE 10.4.202, kurssiaika kello 18-20.30

Hoida itseäsi ja läheisiäsi luonnollisesti

Kurssilta saat kattavan n. 80 sivuisen tietopaketin ja todistuksen.

Kurssi ei sido mihinkään mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus ryhtyä feelingin aromaneuvojaksi. Katso lisää: feeling.fi ja https://shop.feeling.fi/

feeling tarjoaa sinulle loistavat korkealaatuiset eteeriset öljyt ja aromaterapeuttiset hoitotuotteet sekä tuotekoulutukset eurooppalaisin hinnoin.

Kurssilla tutustut n, 25 eteeriseen öljyyn ja opit hoitamaan itseäsi luonnonmukaisin keinoin edullisesti ja helposti. Opit erilaisten kasviöljyjen ja kukkavesien vaikuttavuudet, miten niitä käytetään terveyden ja hyvinvoinnin sekä kauneudenhoidon tukena. Saat vinkkejä kuinka torjut stressiä ja ylläpidät vireyttä ja hyvää energiaa arjen haasteissa.

Opit käyttämään eteerisiä öljyjä turvallisesti, saat tietoa niiden sopivuudesta ja sopimattomuudesta ja eri käyttömahdollisuuksista.

Aiheina, mm. aromaterapian historiaa, hoitokäsitys ja kokonaisvaltaisuus, miten aromaterapiaa käytetään käytännössä, asiaa hajuaistista ja tuoksujen merkityksestä hyvinvointiin, eteeristen öljyjen valmistusmenetelmät, säilytys ja laatukriteerit, öljyjen kulkureitit kehoon ihon ja hengityksen kautta, oikea annostelu ihmisen kokonaistilanne huomioiden, eteeristen öljyjen sekoittaminen sekä ensiaputoimenpiteet.

Kurssin hinta 120 e, sis alv 24 % sekä materiaalin

Kouluttajana toimii Terttu Saksala, Aromaterapeutti, Vyöhyketerapeutti, Jäsenkorjaaja, LKLn hyväksymä aromaterapiakouluttaja, Luontaishoitaja, Elämäntaidon valmentaja, Master Coach, Enneagrammi-ohjaaja, NLP-Master

Terttu: ”Olen toiminut lähes 20 vuotta hyvinvoinnin ammattilaisena ja eteeristen öljyjen parissa ja edelleenkin olen aivan täydellisesti ihastunut eteeristen öljyjen luonnollisiin tuoksuihin ja vaikuttavuuteen ihmisten hyvinvoinnin lisäämisessä, niin fyysisessä kehossa kuin mielen syvyyksissä.”

Ilmottautumiset suoraan Tertulle:
terttu.saksala@gmail.com puh 0405899862


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *