Kasviöljyt

Pähkinät, hedelmät ja öljypitoiset siemenet ovat kautta aikojen kuuluneet ihmisten elämään. Niitä käytetään ravintona eri puolilla maailmaa ainutlaatuisten ainesosiensa vuoksi ja tuhansien vuosien ajan niistä on myös valmistettu öljyjä. Paitsi hyödyllisen ja rikkaan ravintoainesisältönsä takia, ne ovat tunnettuja myös niiden vaikutuksista ihon – ja kauneudenhoidossa.

Öljyt ja kasvirasvat syntyvät kasvin fotosynteesissä. Lähes jokainen kasvi tuottaa öljyä, määrät vaihtelevat kasvista riippuen. Eniten öljyä löytyy pähkinöistä ja siemenistä ja ne toimivatkin kasvin energiapankkina. Tämä energia tekee hyvää myös ihmisille ja niiden avulla voimmekin käyttää hyväksemme kasvien elinvoimaa oman hyvinvointimme säilyttämiseksi. Kasviöljyt ovat elintärkeitä terveydellemme sekä myös psyykkiselle tasapainolle. Niitä käytetään terveellisen ravinnon osana ja lisäravinteena sekä myös ihonhoidossa, esimerkiksi aromaterapeuttisessa hieronnassa ja vartalo – ja kylpyöljyissä. Näistä öljyistä jokainen voi löytää itselleen juuri sopivat tuotteet.

Haluaisitko tutustua tuotteisiin, tilata niitä tai haluaisitko järjestää kotonasi aromaterapian esittelytapahtuman? Etsi silloin läheltäsi aromaneuvoja (feeling-aromaneuvojat) ja ota häneen yhteyttä. Asiantuntevat, koulutetu neuvojamme palvelevat Sinua mielellään!
Info
Hei! Sivustomme on uudistunut ja tämä tuotesivu tulee poistumaan käytöstä. Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille uuteen upeaan verkkokauppaamme tästä (feeling  – Tuoksun taikaa). Voit tilata tuotteita suoraan verkkokaupasta tai aromaneuvojiemme kautta.
Info
Sivuiltamme löydät osan feeling-luonnontuotteistamme – täydennämme kuva- sekä tuotekokoelmaa jatkuvasti. Teemme myös paljon laatu- ja tuotekehitystyötä, joten uusia tuotteita syntyy koko ajan…