Tuoksusekoitukset

Öljyjen sekoittaminen on erittäin mielenkiintoinen osa aromaterapiaa ja se vaatii paljon kokemusta ja hienosäätöä. Tuoksuyhdistelmä muodostuu pääsääntöisesti latvatuoksusta, sydäntuoksusta ja juurituoksusta. Näiden erilaisten tuoksutyyppien tulisi sopia hyvin yhteen keskenään jotta synerginen vaikutus olisi mahdollista. Enemmän komponentteja sisältävän tuoksusekoituksen vaikutus on suurempi kuin öljyjen yksittäisvaikutukset. Meillä on monivuotinen kokemus hyviksi osoittautuneista tuoksusekoituksista ja nyt meillä on ilo tarjota niitä teille.

Haluaisitko tutustua tuotteisiin, tilata niitä tai haluaisitko järjestää kotonasi aromaterapian esittelytapahtuman? Etsi silloin läheltäsi aromaneuvoja (feeling-aromaneuvojat) ja ota häneen yhteyttä. Asiantuntevat, koulutetu neuvojamme palvelevat Sinua mielellään!
Info
Hei! Sivustomme on uudistunut ja tämä tuotesivu tulee poistumaan käytöstä. Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille uuteen upeaan verkkokauppaamme tästä (feeling  – Tuoksun taikaa). Voit tilata tuotteita suoraan verkkokaupasta tai aromaneuvojiemme kautta.
Info
Sivuiltamme löydät osan feeling-luonnontuotteistamme – täydennämme kuva- sekä tuotekokoelmaa jatkuvasti. Teemme myös paljon laatu- ja tuotekehitystyötä, joten uusia tuotteita syntyy koko ajan…