feeling-luonnontuotteet

feeling aloitti toimintansa yli 20 vuotta sitten Itävallassa, aloittaen pienehköllä eteeristen öljyjen, kasviöljyjen sekä niistä tuotettavien, 100% luonnonmukaisten ihonhoitotuotteiden valikoimalla. Valikoima on sen jälkeen kasvanut huomattavasti ja saatavilla on nykyään monenlaisia tuotteita, jotka tukevat sekä terveyttä että hyvinvointia. Yksi asia on kuitenkin säilynyt läpi vuosien – kaikki feelingin luonnontuotteet ovat valmistettu ilman väri-, tuoksu- sekä säilöntäaineita. Feeling vaalii tarkasti tuotteiden laatua sekä kestävää kehitystä! Olemme hyvin ylpeitä siitä, että feeling pystyy tarjoamaan laadukkaita eteerisiä öljyjä, jotka ovat testattu kaasugromatografian avulla. Myyjiemme henkilökohtaiset suhteet asiakkaisiin aromailloissa ja luennoilla, sekä aromaneuvojien jatkokoulutus on tärkeä osa menestystämme.

Ota osaa feelingin filosofiaan ja helli itseäsi luonnon parhaimmilla antimilla, palkitse kehosi ja mielesi terveillä ja luonnonmukaisilla hoidolla. Kokeile itse ja tutustu feeling-tuotteiden maailmaan.

Haluaisitko tutustua tuotteisiin, tilata niitä tai haluaisitko järjestää kotonasi tapaamisen aromaterapian merkeissä tai aromaterapian esittelyillan? Etsi silloin läheltäsi aromaneuvoja feeling-aromaneuvojat ja ota häneen yhteyttä. Asiantuntevat neuvojamme palvelevat sinua mielellään!


Kaikki hinnat sisältävät Itävallan liikevaihtoveron (10 % tai 20 %). Hintaan lisätään postikulut.
Info
Hei! Sivustomme on uudistunut ja tämä tuotesivu tulee poistumaan käytöstä. Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille uuteen upeaan verkkokauppaamme tästä (feeling  – Tuoksun taikaa). Voit tilata tuotteita suoraan verkkokaupasta tai aromaneuvojiemme kautta.

Aito feeling

– kun se kumpuaa sydämestä, sen vaikutuskin tuntuu sydämessä.

 

feeling-tuoksun taikaa – nyt myös Suomessa!