feeling-aromaneuvojat

Löydä aromaneuvoja läheltäsi:

Haluaisitko tutustua tuotteisiin, tilata niitä tai haluaisitko järjestää kotonasi tapaamisen aromaterapian merkeissä tai aromaterapian esittelyillan? Etsi silloin läheltäsi aromaneuvoja ja ota häneen yhteyttä. Asiantuntevat neuvojamme palvelevat sinua mielellään!

 • tarja.arrasvuori(at)feeling.fi
 • 33230 Tampere
 • La dolce vita…;)
 • appelsiini
Olen Tarja Arrasvuori, sairaanhoitaja, kosmetologi ja tuleva aromaterapeutti Tampereelta.

Sisareni Päivi Blöchlin kautta olen tutustunut aromaterapiaan ja alkanut käyttämään feelingin tuotteita jo yli kymmenen vuotta sitten. Arjessa feelingin tuotteet kuuluvat kokonaisvaltaisesti perheemme elämään. Kotona ne ovat käytössä ruoan valmistuksessa, siivouksessa, päivittäisinä hygieniatuotteina sekä tietysti tuomassa tuoksujen kautta piristystä arkeen.

Kaksi urheilua aktiivisesti harrastavaa teini-ikäistä poikaani käyttävät öljyjä ja balsameja urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitamiseen. Oma atooppinen ihoni on voinut paljon paremmin hentojen kasvivesien ansiosta.

Feelingin eteeriset öljyt avaavat ihan uuden ikkunan tuoksujen kiehtovaan maailmaan. Syksyn pimeistä ja ankeista aamuista selviää paremmin, kun tuoksulyhtyyn tipauttaa muutaman tipan Sunlight tuoksusekoitusta. Illalla uni tulee ja mieli rauhoittuu, kun yöpöydän tuoksukivi saa tipan laventelia.

Omien kokemuksieni myötä toivon muidenkin löytävän aromaterapian osaksi arkea ja tekemään siitä vaikkapa mandariinin tuoksuisen!

 • ursula.helsky(at)feeling.fi
 • 33950 Pirkkala
 • ”Be the change you wish to see in the world”
  ”Ole se muutos, jonka haluat nähdä maailmassa toteutuvan.”
  – M. Gandhi
 • Sunlight ja sitrustuoksut
Olen Ursula Helsky-Lehtola, työssäkäyvä äiti ja ikuinen opiskelija. Koulutukseltani olen tradenomi YAMK (Master in Business Administration, markkinoinnin tradenomi), yo-merkonomi (matkailu) ja lifecoach LCF. Lifecoach kurssilla aukesi henkinen puoleni, valmennus ja läsnäolotaidot. Olen käynyt sekä Päivi Blöchlin että Terttu Saksalan peruskurssit aromaterapiasta ja haluan oppia vielä aiheesta lisää. Tunnen Päivi Blöchlin ja Tarjan Arrasvuoren Itävallassa viettämäni vuoden ajoilta eli vuodesta 1997. Tutustuin aromaterapiaan ja Feelingin tuotteisiin vuonna 2008, kun lapseni kanssa lomailimme Itävallassa. Olen luomuilija ja vihertävä kaupunkilainen, jolle puhdas luonto, puhdas vesi, puhdas ruoka, luomuruoka ja luomukosmetiikka ovat arjessa läsnä.

Aromaterapia ja feelingin eteeriset öljyt ovat tuoneet minulle ihan uuden elämän! Elämässäni on nykyään enemmän iloa, tasapainoa, hyvinvointia, lämpöä, positiivista energiaa ja hyvää oloa. Moni kuvailee minua läsnäolevaksi, energiseksi ja positiiviseksi; minulla onkin monta rautaa tulessa samaan aikaan. Eteerisillä öljyillä ja feelingin luonnontuotteilla olen pystynyt hoitamaan itseäni ja lastani, ennaltaehkäissyt flunssat ja muut taudit ja olemme löytäneet elämäntilanteeseemme sopivat tuotteet päästä varpaisiin. Lääkkeiden käyttö on paljon vähäisempää nykyään, mistä kiittää sekä keho että kukkaro. Kissatkin tuntuvat tykkäävän feelingin tuotteista ja olenkin välillä sujauttanut kissanruoan joukkoon muutaman tipan mustakuminaöljyä (nigella sativa) ja turkkia hoitanut kookosöljyllä.

Jokapäiväisessä käytössä meidän kotona on lämpölampussa ja tuoksukivessä päivään sopiva feeling tuoksu tai tuoksuseos (töissä ja kotona eri tarpeet, eri tuoksut), pesen kehoni ja hiukseni feelingin shampoilla, kasvoillani on itsetekemä tai valmis kasvoöljy, hieron lastani feelingin öljyillä, hoidan ihottumiani feelingin öljyillä niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Aivoista pidän huolta hampunsiemenöljyllä, omega3 öljyseoksella, mustakuminaöljyllä huolehdin suolistostani ja vastustuskyvystäni. Koko perheen suosikki on tyrnihuulipuikko ja saunatuoksu löylyvedessä. Kasvovesiä vaihtelen tarpeen mukaan, mutta aamuisin herätän itseni usein ruusuveden tai rosmariiniveden tuoksuun. Nukahdan laventelipellon tuoksuisiin uniin.

Pystyn markkinoimaan ja myymään vain tuotteita, joita olen itse käyttänyt ja joiden arvomaailman, laadun, eettisyyden ja turvallisuuden hyväksyn sydämessäni. Tätä feelingin ilosanomaa ja hyvinvointia haluan mielelläni olla osaltani edistämässä Suomessa ja Pirkanmaalla ihanassa naistiimissä. Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, tekstiviestillä, LinkedINin kautta ja kasvotusten. Esittelen tuotteita kotonani tai voin tulla myös luoksesi – räätälöidään juuri sinun tarpeisiin ja ystäväpiiriisi tai harrastusporukkaan sopiva aromailta. Aromaesittelyä tehostan joskus meditaatiolla ja rauhoittavalla musiikilla – pääasiana kaikille hyvä olo!

 • aamu.kahvi(ät)hotmail.com
 • 40950 Muurame
 • Tänään on hyvä päivä
 • Appelsiini
Kun olin käymässä sisareni luona Saksassa, hän oli varannut minulle yllätykseksi hieronnan. Thai- hieroja teki selkään eukalyptus- hauteen hoidon päätteeksi. Se herätti kiinnostukseni eteerisiin öljyihin. Kotiin tuliaisiksi olin hankkinut pullon eukalyptus- öljyä, mutta en osannut enkä uskaltanut käyttää sitä.

Pari vuotta myöhemmin sain kutsun öljyiltaan ystäväni kotiin. Ihastuin öljyjen ihmeelliseen maailmaan. Hain kirjastosta tietoa ja etsin sitä netistä. Huomasin, että tieto on ’pieninä palasina maailmalla’ ja öljyjä käytetään kotioloissa varomattomasti. Tietoa etsiessäni osuin Terttu Saksalan sivulle, jossa kerrottiin Tampereella alkavasta aromaterapeutti- koulutuksesta ja päätin lähteä opiskelemaan. Pian huomasin, että terveydenhoitajan koulutuksesta on hyötyä ja löytäneeni luonnollisen tavan hoitaa itseäni ja toisia.

Koulutuksessa opin mm. eteeristen öljyjen turvallisen käytön ja käytön vasta-aiheet. Koulutuksessa perehdyimme myös kosmetiikan sisältöön ja luonnonkosmetiikkaan. Aromahieronnan lisäksi opin mm. hemmottelevan kasvohoidon, joka tehdään luonnonkosmetiikalla.

Etsin itselleni ja kukkarolleni sopivaa kosmetiikkaa ja pesuaineita, jossa olisi ainoastaan luonnosta peräisin olevia aineosia. Aromahoitoja varten halusin löytää huippulaadukkaat ja helposti saatavissa olevat tuotteet ilman ostovelvoitteita tai tukkueriä. Opintojen loppuvaiheessa Terttu esitteli Feeling- tuotteita ja huomasin palasten loksahtaneen kohdilleen!

Olen tyytyväinen Feeling- tuotteisiin ja niiden toimituksiin. Suosikkini ovat Aroma-apteekki kotikäyttöön, Hoitava silmänympärys roll-on, Sport- öljy ja Frangipani Flair deodorantti sekä Aroma stream, joka höyryttää eteeriset öljyt huoneilmaan.

Teen aromahoitoja sekä Feeling- aromaneuvojana annan opastusta tuotteista ja niiden käytöstä.

 • outi.korkola(at)outlook.com
 • 33960 Pirkkala
 • Löydä sisäinen voimavarasi
 • metsän tuoksut; Atlas-seetri,metsäkuusi, mänty
Perheenäiti Pirkkalasta, ammatiltani logistiikkakoordinaattori.

Ikäni olen tuntenut tarvetta auttaa ihmisiä, mummoni oppia seuraten.

Terveelliset ja urheilulliset elämäntavat saivat luontaista jatkoa aromaterapiasta, josta tuli osa perheemme elämää jo vuonna 2008. Se alkoi poikamme atooppisen ihon hoidosta. Halusin perehtyä asiaan ruohonjuuritasolla lisää ja niinpä suoritin Terveydenhoidon perusopinnot v.2014. Aromaterapian peruskurssin kävin Tampereella v.2016. Näillä eväillä on harjoiteltu hoitamaan lapsi- ja eläinperheen arkea ennenkaikkea niin, että se sujuu ja sairastumisia on saatu vähennettyä. Päivi Blöchlin ystävällisellä avustuksella olemme opetelleet siivoamaan kotimme käyttämällä luontaisia aromaterapeuttisia öljyjä. Herkkäihoinen perhe kiittää, kun pesuaineet eivät rasita ihoamme eivätkä ympäristöä. Feelingin tuotteet ovat olleet meille järkevä valinta.

Myöskin hevosihmisenä näen, että fytoterapia ja aromaterapia tukevat toisiaan loistavasti. Sillä saralla on meillä vielä paljon opittavaa! Keski-Euroopassa näitä käytetään rinnakkain luontaisesti. Lihaskalvokireydet ja hengitystievaivat hoituvat aromaterapian keinoin mallikkaasti. Eläimet ovat näille hoidoille hyvin vastaanottavaisia.

 • kostiananne(at)gmail.com
 • Tuusula, Kellokoski
 • Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa.
 • Ruusu ja Jasmin
 • reija.lammi(at)solarstone.fi
 • www.solarstone.fi
 • 40100 Jyväskylä
 • Kaikki unelmat ovat mahdollisia jos vain uskoo itseensä.
 • ruusun, nerolin ja appelsiinin yhdistelmä
Olen jo hyvin nuorena kiinnittänyt huomiota kehoni tapaan kertoa minulle mikä sille on hyväksi. Jätin jo tuolloin nuorena kaupalliset ihonhoitotuotteet ostamatta, koska huomasin niiden aiheuttavan minulle iho-ongelmia ja vaihdoin kaupan tuotteet luonnollisimpiin vaihtoehtoihin. Uskon, että se onkin yksi suurin syy miksi ihoni on pysynyt niin pehmeänä ja nuorekkaana. Eteerisiin öljyihin tutustuin alun perin tuoksulamppujen kautta, mutta todellinen kiinnostus aiheeseen heräsi muutama vuosi sitten kun kohtasin tunnetun eteeristen öljyjen yrityksen edustajan joka esitteli eteeristen öljyjen turvallista käyttöä sisäisesti. Hän tipautti suuhuni muutaman tipan hyvin vahvaa öljysekoitusta, joka sai hengitykseni melkein salpautumaan ja nosti minulle muutamassa tunnissa kovan kuumeen. Tuo tapahtuma sytytti sisälläni halun tehdä ammattimaisesti sekä tietoisesti töitä eteeristen öljyjen parissa, kunnioittaen öljyjen voimaa ja vahvuutta.

Aromaterapeuttikoulutukseni myötä aloin ymmärtämään miten valtavan kokonaisvaltainen vaikutus öljyillä on niin kehoomme kuin mieleemmekin. Opin oikeanlaiset annostukset ja käyttötavat ja sain samalla uuden työkalun myös oman hyvinvointini tueksi. Harjoitushoitoja tehdessä en voinut välttyä huomaamasta sitä suurta muutosta joka asiakkaan olemuksessa näkyi jo heti hoidon jälkeen ja tämä loi myös minuun suurta luottamusta eteeristen öljyjen tehoa kohtaan. Olen koko koulutuksen ajan etsinyt sopivaa toimittajaa jolta voisin luottavaisin mielin hankkia korkealaatuisia öljyjä asiakkailleni ja uskon, että asiakkaani tulevat ihastumaan Feelingin tuotteisiin.

Olen tällä hetkellä oman elämäni risteyksessä ja muutosaallon harjalla. Uutta ammattia opiskellessani hyvinvointialalle, olen viimeisien vuosien aikana kouluttautunut jo Kristallikivihoitajaksi sekä Regressiohoitajaksi. Olen tämän lisäksi lukenut jo myös yliopistotason perusopinnot niin psykologiasta, aikaiskasvatustieteestä sekä johtajuudesta ja työmaailman puolella olen kouluttautunut niin esimiestyössä kuin myös laadunvalvonnan tehtävissä. Oman yrityksen aloittaminen täällä Jyväskylässä noin 3 vuotta sitten on antanut minulle uutta luottamusta omiin kykyihini ja taitoihini hoitajana. Asiakkaan ammattimainen kohtaaminen on näin ollen minulle erityisen tärkeä asia.

Uskon, että näistä kaikista koulutuksista on suuri hyöty myös aromaterapiatyössäni ja tunnepuolen asiat tulevat varmastikin ohjaamaan vahvasti myös erikoistumistani, eteerisiin öljyihin yhä syvemmin tutustuessani. Uskon, että olemuksemme ei rajoitu ainoastaan kehoon ja mieleen, vaan voimme saada suuria muutoksia aikaan silloin kun avaamme sydämemme suuremmalle ymmärrykselle kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista joka sisältää niin kehon, mielen kuin sydämemmekin asiat.

 • leena.niinimaki(at)gmail.com
 • Tampere
 • Asioilla on tapana järjestyä!
 • Cajeput, rosmariini
Olen työskennellyt eteeristen öljyjen parissa vuodesta 2003 lähtien ja olen aivan täydellisen koukussa näihin ihaniin tuoksuihin, niiden tehokkuuteen ja vaikuttavuuteen sekä fyysisellä että psyykkisellä tasolla. Esimerkiksi lempituoksuni ruusu auttaa minua pitämään parempaa huolta itsestäni ja appelsiini tuo auringon paistetta päivääni vaikka ulkona olisi märkää ja pimeää.

Olen toiminut toistakymmentä vuotta hyvinvoinnin ammattilaisena, luontaishoitajana, aromaterapeuttina, vyöhyketerapeuttina ja kalevalaisena jäsenkorjaajana. Olen myös kouluttanut aromaterapiaa vuodesta 2006 lähtien ja järjestän edelleen vuoden kestävää aromaterapeutti-koulutusta Tampereella. Järjestän myös aromaterapian peruskursseja sekä erilaisia luentoja tästä minulle niin rakkaasta aiheesta.

Minua kiinnostaa yhä enemmän ja enemmän ihmisen mieli ja sisäinen maailma ja olenkin laajentanut osaamistani myös sille alueelle. Olen kouluttautunut elämäntaidon valmentajaksi ja Enneagrammi-ohjaajaksi. Olen erittäin vaikuttunut siitä miten eteeriset öljyt voivat helpottaa stressin aiheuttamia paineita ja auttaa jaksamaan arkipäivän askareissa ja toimivat myös tukena vaikeissa elämäntilanteissa.

Feelingissä arvostan erityisesti tuotteiden puhtautta ja korkeaa laatua sekä heidän luontoystävällisiä arvojaan. Haluan opastaa ihmisiä löytämään tuoksujen ihanan maailman ja huolehtimaan itsestään luonnonmukaisesti ja turvallisesti.