Setit

Kun tarvitset pientä huomionosoitusta ystävälle tai vaikka ainutlaatuisia luonnontuotteita rakastetulle, feelingin setti-valikoimasta jokainen löytää etsimänsä, esimerkiksi monipuolinen ja korkealaatuinen Aroma Basis-setti aromaterapiasta kiinnostuneelle.
Tästä tuoteryhmästä löytyy myös aina jotain uutta. Vuodenajasta, sesongista tai ajankohtaisesta teemasta riippuen löydät täältä myös setti-tarjouksia!

Haluaisitko tutustua tuotteisiin, tilata niitä tai haluaisitko järjestää kotonasi aromaterapian esittelytapahtuman? Etsi silloin läheltäsi aromaneuvoja (feeling-aromaneuvojat) ja ota häneen yhteyttä. Asiantuntevat, koulutetu neuvojamme palvelevat Sinua mielellään!
Info
Hei! Sivustomme on uudistunut ja tämä tuotesivu tulee poistumaan käytöstä. Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille uuteen upeaan verkkokauppaamme tästä (feeling  – Tuoksun taikaa). Voit tilata tuotteita suoraan verkkokaupasta tai aromaneuvojiemme kautta.

feeling-setit:

Info
Sivuiltamme löydät osan feeling-luonnontuotteistamme – täydennämme kuva- sekä tuotekokoelmaa jatkuvasti. Teemme myös paljon laatu- ja tuotekehitystyötä, joten uusia tuotteita syntyy koko ajan…