Pullot ja purkit

Jos haluat luoda omia tuoksusekoituksia, ihonhoitotuotteita, luonnonkosmetiikkaa, voiteita, parfyymejä tai muita omatekoisia tuotteita, tarjoamme erilaisia pulloja ja purkkeja valmistusta varten.

Luonnollisesti suosittelemme ennen valmistusta että tarkistat ja tutkit reseptit tarkkaan sillä jokainen tippa eteeristä öljyä pitää sisällään suuren määrän luonnon voimaa.

Haluaisitko tutustua tuotteisiin, tilata niitä tai haluaisitko järjestää kotonasi aromaterapian esittelytapahtuman? Etsi silloin läheltäsi aromaneuvoja (feeling-aromaneuvojat) ja ota häneen yhteyttä. Asiantuntevat, koulutetu neuvojamme palvelevat Sinua mielellään!
Info
Hei! Sivustomme on uudistunut ja tämä tuotesivu tulee poistumaan käytöstä. Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille uuteen upeaan verkkokauppaamme tästä (feeling  – Tuoksun taikaa). Voit tilata tuotteita suoraan verkkokaupasta tai aromaneuvojiemme kautta.

feeling Pullot ja purkit:

Info
Sivuiltamme löydät osan feeling-luonnontuotteistamme – täydennämme kuva- sekä tuotekokoelmaa jatkuvasti. Teemme myös paljon laatu- ja tuotekehitystyötä, joten uusia tuotteita syntyy koko ajan…