Sammakkokuningas Suihku- ja hiusshampoo (Froschkönig Dusch- und Haarshampoo)

Päivi BlöchlKylpytuotteet, YleistäLeave a Comment

Sammakkokuningas suihku- ja hiusshampoo on hellävarainen tuote ihon ja hiusten puhdistamiseen.

Iho puhdistetaan hellästi ilman ihon happovaipan ärsyttämistä. Jopa hyvin herkkä iho, samoin kuin lasten iho, pitävät näistä lempeistä aineosista. Shampoon hienostunut tuoksu ja hoitava vaikutus tulevat eteerisistä öljyistä kuten punainen mandariini (bio), bio-laventeli ja bio-sininen kamomilla , ne ovat hellävaraiset iholle ja hoitavat myös pieniä ärsytyksiä iholla, poistavat tulehdusta, toimivat bakteereja vastaan ja tuoksuvat hyvin miedosti, hoitoa isoille ja pienille!

Vinkki: Sininen kamomilla ja laventeli tekevät tästä shampoosta hyvin hoitavan ja sopivan rasittuneelle ja herkälle päänahalle. Ihanteellinen vaihtoehto kuiville hiuksille samoin kuin kuivalle ja kutisevalle päänahalle.

Huom.: Kun siirtyy käyttämään luonnonshampoota normaalin shampoon sijasta, pitää muistaa että iho ja hiukset tarvitsevat aikaa tottuakseen siihen. Voi olla että aluksi hiukset tuntuvat hyvin kuivilta tai rasvaisemmilta kuin toivoisi. Älä hermostu, 2-3 viikon päästä keho on tottunut uuteen tilanteeseen ja kiittää sinua tästä uudesta hoitotavasta.

Tuotenumero:
15136 – € 7,00 / 100ml

INCI: feeling perusshampoo, punainen bio-mandariini, bio-laventeli, bio-sininen kamomilla.

Tiedot kirjallisuudesta, kysy lisää aromaneuvojaltasi!


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *