Yrttikeittiö-tuoksubaari (Duftbar Kräuterküche)

Päivi BlöchlEteeriset öljyt, Setit, YleistäLeave a Comment

Luonnolliset, puhtaat eteeriset öljyt sopivat hyvin ruokien ja juomien maustamiseen. Aromakeittiössä on kiinnitettävä erityistä huomiota täydelliseen laatuun ja oikeaan annostukseen. Muista, että jokaisessa pisarassa eteeristä öljyä on makua kokonaisen yrttipuskan verran. Uudessa Yrttikeittiö-tuoksubaarissa on 5 erilaista eteeristä öljyä, joita käytetään mielellään aromakeittiössä. Öljyt säilyvät hyvin paikallaan ja näkyvissä puisessa telineessä, josta voi valita joko pähkinäpuun tai sembramännyn.

Luomu-Chiliuute luomu-soijaöljyssä 10:90 (Chili Extrakt bio in Sojaöl bio 10:90) | Uusi soijaöljyssä oleva chili on ihanteellinen kaikille, jotka pitävät tulisesta ruoasta. HUOMIO: uute on erittäin voimakas, muista annostella hyvin varovasti äläkä koskaan unohda emulgoida sitä. Miltä kuulostaa chilillä maustettu suola seuraavissa grillijuhlissa? Lisää noin 10 tippaa chiliuutetta 100 grammaan merisuolaa. Ravista hyvin ja anna seisoa 2 viikkoa. Tulisella suolalla voit maustaa kastikkeita, dippikastikkeita, lihaa, vihanneksia ja paljon muuta.

Valkosipuli luomu-soijaöljyssä 10:90 (Knoblauch in Sojaöl bio 10:90) | Valkosipulia käytetään melkein kaikissa kulttuureissa. Yrttilääketiede tietää, että valkosipulilla on positiivinen vaikutus sydämeen ja verisuoniin. Eteerinen valkosipuliöljy on erittäin voimakasta. Suosittelemme tekemään siitä kasviöljyn kanssa mausteöljyn. Eteerinen valkosipuliöljy sopii usein ihmisille, jotka eivät siedä tuoretta valkosipulia.

Musta pippuri (Pfeffer schwarz) | Luonnollisen puhdas mustapippuriöljy saadaan tislaamalla mustia siemeniä ja siinä on mausteinen, suolainen tuoksu. Se sopii esimerkiksi suolan tai öljyjen maustamiseen. Sekoita 1 rkl merisuolaa ja 3 tippaa pippuriöljyä ja lisää tästä sekoituksesta hyppysellinen ateriaan. Saat sillä hienon, suolaisen maun. Pippurilla voi myös lisätä erityisen maun jälkiruokiin.

Luomu-rosmariini ct. Borneon (Rosmarin bio Ct. Borneon) | Vahvistavaa ja piristävää rosmariiniöljyä, jolla on voimakkaan kamferimainen aromi, käytetään myös usein aromakeittiössä. On kuitenkin välttämätöntä varmistaa, että annostelu on oikea, koska liian paljon voi tehdä ruoan syömäkelvottomaksi! Sekoita ruokaan luonnollinen maku lisäämällä 1 tippa luomulaatuista rosmariiniöljyä 1 teelusikkaan luonnollista, hienoa merisuolaa tai luonnollista oliiviöljyä ja käytä siitä tipoittain tai hyppysellinen perunoihin, vihanneksiin, salaatteihin, liharuokiin, kuten riistaan ja sianlihaan.

Luomu-sitruuna (Zitrone bio) | Sitruunaöljyä saadaan sitruunankuorista puristamalla ja sitä käytetään monin tavoin aromakeittiössä, esim. aromajuomien, jälkiruokien, kakkujen, mutta myös kalan, vihannesten jne. kanssa. Erityisen hieno maku saadaan sitruuna-suolalla tai sitruuna-oliiviöljyllä. Sillä voidaan hienontaa dippikastikkeet ja levitteet mutta myös vihannekset ja kala.

Kun annostelet oikein ja noudatat aromakeittiön perusohjeita, luovuudellasi ei ole mitään rajoituksia.

Setti sisältää:
Luomu-Chili-uute luomu-soijaöljyssä 10:90, 5 ml
Valkosipuli luomu-soijaöljyssä 10:90, 5 ml
Musta pippuri, 5 ml
Luomu-rosmariini Ct Borneon, 10 ml
Luomu-sitruuna, 10 ml
Puutelineessä (joko pähkinäpuu tai sembramänty)

Tuotenumero:
19587n – € 44,80 (norm. € 56,50) / setti Yrttikeittiö-tuoksubaari pähkinäpuu
19587z – € 44,80 (norm. € 56,50) / setti Yrttikeittiö-tuoksubaari sembramänty

Tarjous on voimassa 30.09.2020 asti tai kunnes tavaraa riittää.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *