Yövoide (Nacht Gesichtscreme)

Päivi BlöchlIhonhoitoLeave a Comment

YÖVOIDE

Yövoiteen perustana ovat mm. biologiset jojobaöljy, mäkikuismaöljy  sekä arganiaöljy. Tuoksuyhdistelmä koostuu mm. seuraavista eteerisistä öljyistä: bergamotti, laventeli, ruusugeranium, amyris, ruusu, baldrian ja porkkanansiemenöljy. Yövoide on ihanteellinen hoitovoide epäpuhtaalle, rasvaiselle ja muutenkin ongelmaiselle iholle mutta se vaikuttaa myös rauhoittavasti kuivalla ja herkästi reagoivalla iholla. Ihon oma talintuotanto tasapainottuu  ja samalla solujen uudistuminen aktivoituu. Voiteella on ihoa ravitseva ja kiinteyttävä vaikutus sekä ihoa tasapainottava vaikutus.

Korkealaatuiset ainesosat tekevät tästä luonnonmukaisesta kasvovoiteesta erityisesti ihoa hoitavan tuotteen. Luonnollinen arganiaöljy Marokosta – joka kautta aikojen on ollut Marokossa kauneuden hoidon aatelia – tarjoaa iholle tärkeät ravinteet ja suojaa ihoa vanhenemiselta sekä ryppyjen syntymiseltä. Hellävaraiset  raaka-aineet herättelevät ihoa korjaamaan  pieniä haavoja, tulehduksia, epäpuhtauksia, finnejä jne.  Iho saa tämän runsaan ja ravitsevan hoidon myötä mahdollisuuden parantaa itse itseään ja täyttää omat ravintovarastonsa. Voide kosteuttaa ja tasoittaa ihon pintaa ja iho saa terveen ja raikkaan ulkonäön. Voide vaikuttaa myös mieleen rentouttavasti, rauhoittavasti, unentuloa edistävästi mutta samalla myös seksuaalista halukkuutta lisäävästi. Toivotamme kauniita unia!

Tämä erinomainen luonnontuote pakataan ylelliseen ja samalla helppokäyttöiseen airless-pulloon, joka:

  •         on helppokäyttöinen
  •         airless-tekniikan ansiosta pulloon ei pääse happea joten voiteen säilymisaika pitenee
  •         pulloon ei jää rasvanloppuja

Huom.: Kaikki tuotteemme ovat 100% puhtaita luonnontuotteita. On selvää että myös tämä yövoide on valmistettu ilman minkäänlaisia kemiallisia väri-, tuoksu- ja säilytysaineita tai synteettisiä emulgaattoreita. Tästä johtuen säilymisaika on rajallinen. Suosittelemme voiteen käyttöä 3 kuukauden sisällä avaamisesta ja sen säilyttämistä viileässä.

Tuotenumero:

18115 – €18,80 / 30ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä.
Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *