Turkkispray nelijalkaisille ystävillemme (Vierbeiner Fellspray)

Päivi BlöchlVartalo- ja hierontaöljytLeave a Comment

TURKKISPRAY NELIJALKAISILLE YSTÄVILLEMME (Vierbeiner Fellspray)

Olemme saaneet todella paljon positiivista palautetta nelijalkaiste ystävien omasta shampoosta ( Vierbeiner Shampoo ), sen käytöstä koirilla, hevosilla ja muilla rakastetuilla eläinystävillämme, joten päätimme laajentaa valikoimaamme karvaisille ystävillemme!

Nelijalkaiset ystävät -tuotteiden eteeristen öljyjen sekoitus toimii hyvin punkkeja, täitä ja muita parasiitteja vastaan – vaikutus on parhaimmillaan heti eläimen pesun jälkeen. Koska kotieläimiä ei voida pestä joka päivä, eikä sitä edes suositella, olemme kehittäneet turkin hoitoon sprayn jonka pohjana toimivat vesi, luonnonsaippua ja edellä mainittu eteeristen öljyjen sekoitus. Tämä spray hoitaa turkkia myös metsässä tehtyjen pitkien kävelylenkkien aikana. Spray on kehitetty  eläimen hellävaraista hoitoa varten ; pH-arvo on lähellä eläimen turkin omaa ph:ta ja kaikki aineosat on valittu erittäin huolellisesti, jotta spray tukisi eläimen herkän ihon biologista  tasapainoa. Spray antaa ennaltaehkäisevän suojan tuholaisia vastaan!

Käyttö: Spray suihkutetaan ja hierotaan hyvin koiran/eläimen turkkiin ennen ulkoilua – siten teho on parhaimmillaan ja rakas ystävä on suojattu tuholaisia vastaan!

Tuotenumero:

11556 – €9,80 / 100ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen.
Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *