Tuoksulyhty Pyökki (Aromalampe Buche)

Päivi BlöchlSetit, Tuoksulyhdyt ja –lamput, YleistäLeave a Comment

feelingin kaunis, uusi tuoksulyhty on valmistettu eurooppalaisesta pyökistä. Lyhdyssä on suuri keraaminen astia vettä varten ja se sopii sekä väreiltään että muotoilultaan jokaiseen tilaan!

Voit luoda eteerisillä öljyillä raikkaan ja hyväntuoksuisen tunnelman ja  mukavan ilmapiirin huoneeseen, voit karkottaa pahoja  hajuja esim. keittiöstä tai karkottaa tupakansavua. Oikein valitut luonnolliset tuoksut ja tuoksusekoitukset vaikuttavat myös mielentilaan positiivisesti. Eteeriset öljyt vaikuttavat hyvin monipuolisesti, ne tasapainottavat, nostavat mielialaa, antavat energiaa ja elävöittävät, ne voivat rauhoittaa ja  raikastaa ilmaa jne.

Raikas sitruunantuoksu saa aikaan vaikutelman puhtaudesta ja hygieniasta, rauhoittava laventeli ja jasmiini rentouttavat ja tuuduttavat uneen. Ruusu ja santelipuu puolestaan vaikuttavat rakastavaisiin halukkuutta kohottavasti ja tietyt yrttiöljyt lisäävät ruokahalua! Riippuen öljyn halutusta vaikutuksesta ja käyttötavasta, niillä on hyvin helppo lisätä elämään laatua ja  elämäniloa ja hyvinvointia!

Tuoksulyhdyn käyttö: Laita keraamiseen astiaan vettä ja tuoksun voimakkuudesta ja öljyn valinnasta riippuen,voit tiputtaa astiaan 3-8 tippaa öljyä. Kynttilä lämmittää astiaa alhaalta päin ja täten näiden herkkien öljyjen tuoksu pääsee vapautumaan huoneilmaan. Pidä huolta siitä että astiassa on aina tarpeeksi vettä. Kokeile kerran huoneilman tuoksutusta myös kukkavedellä eli hydrolaatilla! Täytä astia hydrolaatilla ja anna haihtua.

feelingin uudet tuoksulyhdyt on saatavissa „Raidat” – sekä „Spiraali”-kuvioilla, joko pyökistä (vaalea lyhty) tai poltetusta pyökistä (tumma lyhty). Nämä korkealaatuiset ja elegantit tuoksulamput valmistetaan Euroopassa feelingin toiveiden mukaisesti – ainutlaatuinen design on saatavilla vain meiltä!

Tuoksulyhdyn puhdistus ja hoito: Jotkut öljyt saattavat jättää astiaan väriä ja öljyjen tähteitä, joita voi olla vaikea puhdistaa.

Astian saa vaivatta puhtaaksi  feelingin huoneilmavälineiden puhdistusaineella (Reiniger für Raumbeduftungsgeräte), joka on valmistettu luonnosta peräisin olevasta alkoholista. Jos käytetty vesi on hyvin kalkkipitoista, puhdista astia feelingin hedelmähappomixillä (Fruchtsäuremix).

Tuotenumero:

19998bA Tuoksulyhty Pyökki-spiraali –  €29,80 / kappale

19999bA Tuoksulyhty Pyökki-raidat –  €29,80 / kappale

19998gA Tuoksulyhty poltettu Pyökki-spiraali – €29,80 / kappale

19999gA Tuoksulyhty poltettu Pyökki-raidat – €29,80 / kappale

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä.
Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.

 

 

 


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *