TRIO-Spraysetti (Raumspray Trio)

Päivi BlöchlSetit, Tuoksulyhdyt ja –lamput, TuoksusekoituksetLeave a Comment

Feeling-spraysetti TRIO

koostuu kolmesta erilaisesta, luonnonmukaisesta, huoneilmaa raikastavasta spraysta. Tunnelmasta riippuen voit valita tähän hetkeen sopivan tuoksun huoneilmaa raikastamaan! Happy, Suojelusenkeli tai Medicus!

Huoneilman raikastaminen luonnollisilla, eteerisillä öljyillä antaa hyvää oloa ja mieltä ja tekee  huoneilmasta terveellisempää. Spray-muodossa olevat huonetuoksut ovat sekoitettu luonnollisista, eteerisistä öljyistä ja ne ovat nykyään hyvin suosittuja.

feeling-TRIO-setti sisältää kolme erilaista luonnollista sprayta – tutustu ja ihastu! Valitse tuoksu haluamasi tunnelman ja mielialasi mukaan!

Suojelusenkeli-spray, 50ml, on harmoninen, turvallisuuden tunnetta ja perusluottamusta vahvistava sekoitus. Eteeristen öljyjen (mm. Melissa, seetripuu, mandarine jne.) ansiosta tunnemme olomme turvalliseksi ja suojatuksi. Suojelusenkeli-sprayta voi hyvin käyttää myös makuuhuoneen tuoksuttamiseen. Niin aikuiset kuin lapsetkin, joilla on nukkumisvaikeuksia tai taipumusta pahojen unien näkemiseen, pitävät tästä tuoksusta, joka johdattelee turvallisesti rauhallisen unen maailmaan.

Happy-spray, 50ml, saa aikaan iloisen ja hauskan tunnelman. Valitut eteeriset öljyt kuten appelsiini, sitruuna, mandariini ja limetti saavat kehossa aikaan onnellisuus-hormonien muodostumisen ja mieli muuttuu aurinkoiseksi! Sekoituksen kruunaa luonnollinen vaniljaöljy. Tämä lapsuudesta tuttu tuoksu herättää muistot huolettomasta ajasta ja syntyy rentoutunut ja huoleton olo.

Medicus-spray, 50ml, on tehokas apulainen kylmään vuodenaikaan, vilustumisen, nuhan ja yskän ehkäisyssä. Medicus-spray koostuu antiseptisistä eteerisistä öljyistä kuten eukalyptus, cajeput, rantaminttu (mentha arvensis), männyn neulaset, laventeli jne. Tämä voimakas, luonnon omasta apteekista peräisin oleva sekoitus vapauttaa hengitysteitä ja luo terveellisemmän huoneilman. On helpompi hengittää ja samalla immuunijäejestelmä saa vahvistusta. Medicus-sprayta voidaan käyttää ennaltaehkäisevästi mutta se tekee hyvää myös nuhanenille ja helpottaa hengittämistä.

Tuotenumero:

19984 – €19,80 / setti

Tarjoushinta (norm. €25,10) – tarjous voimassa toistaiseksi.

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *