Tonka Absolut 50:50 (Tonkaöl Absolue 50:50 Dipteryx odorata)

Päivi BlöchlEteeriset öljytLeave a Comment

Tonka Absolut 50:50 tuoksuu karkille ja makean lämpöiselle ja muistuttaa hieman vaniljaa.

Tonka-uutetta käytetään mielellään kirkastavana sekä eroottisena öljynä, se rentouttaa ja sopii hyvin kallisarvoisiin kylpy-ja hierontasekoituksiin. Tonka sopii hyvin yhteen ruusun, jasmiinin, laventelin, nerolin sekä vaniljan kanssa.

Tonka Absolut tuotetaan tonkapavusta uuttamalla alkoholin kera. Pelkkä tonkaöljy ei valitettavasti ole helposti käsiteltävää ja siksi se laimennetaan 50:50 alkoholilla ( 50% tonkaöljyä, 50% alkoholia). Siten se on helppo annostella ja käyttää sekoituksissa, kylpyöljyissä, balsameissa ja hierontaöljyissä.

Käyttöohje: Tonkaöljy saattaa muodostaa pulloon pieniä kristallisuoloja. Jotta se muuttuisi taas nestemäiseksi, pulloa voi varovasti lämmittää lämpöisessä vedessä.

Tonkaöljy ruoanlaitossa: Tonkaöljyä voi hyvin käyttää myös ruoanlaitossa ja leivonnassa. Sillä voi helposti aromatisoida jälkiruoat, kuten vanukkaat, souffleet, jäätelöt, kakut ja leivonnaiset. Jälkiruoissa tonka sopii hyvin yhteen vaniljan ja kanelin kanssa tai sillä voi korvata nämä mausteet ja antaa ruoalle aivan uuden maun ja ulottuvuuden.

Tuotenumero:

10621 – €26,00 / 5ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *