Toimisto-Tuoksusekoitus (Büro)

Päivi BlöchlTuoksusekoituksetLeave a Comment

Toimisto (Büro) on tuoksusekoitus, joka edistää motivaatiota, inspiraatiota ja keskittymiskykyä, antaa energiaa ja  voimaa ilmaista omia mielipiteitään.

Ihanteellinen tuoksusekoitus toimiston arkeen! Tehokas myös läksyjen tekoon sekä antamaan tehokkuutta ja tukea opiskeluun.

Info: Tieteelliset tutkimukset todistavat että luonnonpuhtaiden eteeristen öljyjen käyttö parantaa ihmisen kommunikaatiokykyä ja kommunikaatiovalmiutta. Neuvotteluissa, ryhmätyössä sekä ristiriitatilanteissa voidaan saada hyviä tuloksia aikaan kun huoneilma on tuoksutettu luonnonpuhtailla aineilla. Yleisesti ottaen Toimisto-tuoksusekoitus vaikuttaa elävöittävästi ja piristää mieltä ja puhdistaa ilmaa. Tiputa tilan koosta riippuen 3-8 tippaa tuoksulyhtyyn tai höyrystimeen ja nauti sen elävöittävästä vaikutuksesta.

Vaikutus: motivoiva, keskittymiskykyä edistävä, elävöittävä, ilmaa puhdistava

Käytetään keskittymisvaikeuksissa, ilman puhdistamisessa, sopii myös huoneen energioiden neutralisoimiseen ja elävöittämiseen

Koostumus: Sitruuna, Ho-öljy, petitgrain, myrtti jne.

Vaikutus & käyttöohjeet kirjallisuudesta

Tuotenumero:

11372 – € 7,80 / 10ml

11375 – €29,00 / 50ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *