Teepuu Aroma Roll-on (Teebaum roll on)

Päivi BlöchlEteeriset öljyt, IhonhoitoLeave a Comment

Teepuu Aroma Roll-on

Luonnollinen apu kaikkiin tilanteisiin! Viime aikoina on tiedotusvälineissä puhuttu ja kirjoitettu paljon Australian teepuusta – vuosisatojen vanhasta ihmekasvista. Feeling on kehittänyt täsmähoitoon teepuu roll-onin, helpottamaan tämän luonnon ihmeöljyn käyttöä.

Tehokas apu finnejä, syyliä, ihon epäpuhtauksia ja hyönteisten pistoja vastaan. feeling teepuu roll-on vaikuttaa bakteereja vastaan puhdistavasti sekä soluja uudistavasti. Varsinkin hyönteisten pistoissa teepuu roll-on lievittää kutinaa ja turvotusta. Roll-onia voi käyttää myös ennaltaehkäisevästi juuri hyönteisiä vastaan koska hyttyset ja muut hyönteiset eivät voi sietää teepuuöljyn tuoksua.

Finneissä sekä ihon epäpuhtauksissa suositellaan feeling teepuu roll-onin käyttöä useamman kerran päivässä tarvittaviin kohtiin iholla. Varsinkin nuoret, jotka kärsivät aknesta, ovat ihastuneet tähän luonnontuotteeseen. Hyvä vinkki on myös käyttää roll-onia eläimillä (mutta ei kissoilla) punkkeja ja kirppuja vastaan. Pyörittele turkkiin useamman kerran päivässä ja näin säästät ikävät kohtaamiset rakkaan nelijalkaisen ystäväsi turkissa!

Tuotenumero:

18013 – €8,80 / 10ml

Aineosat: luomu-alkoholi, teepuu, laventeli, luomu-kamomilla

Ingredients/INCI: luomu-etanoli, parfyymi (= sekoitus 100% luonnonpuhtaita eteerisiä öljyjä teepuu, laventeli, luomu-sininen kamomilla).
linalooli*, limoneeni*, geranioli*.
*näiden öljyjen eteerisiä aineosia.

Allergeenit voivat chargesta riippuen vaihdella.

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *