Teepuu Aroma Roll-on (Teebaum roll on)

Päivi BlöchlEteeriset öljyt, IhonhoitoLeave a Comment

Teepuu Aroma Roll-on

Luonnollinen apu kaikkiin tilanteisiin! Viime aikoina on tiedotusvälineissä puhuttu ja kirjoitettu paljon Australian teepuusta – vuosisatojen vanhasta ihmekasvista. Feeling on kehittänyt täsmähoitoon teepuu roll-onin, helpottamaan tämän luonnon ihmeöljyn käyttöä.

Tehokas apu finnejä, syyliä, ihon epäpuhtauksia ja hyönteisten pistoja vastaan. feeling teepuu roll-on vaikuttaa bakteereja vastaan puhdistavasti sekä soluja uudistavasti. Varsinkin hyönteisten pistoissa teepuu roll-on lievittää kutinaa ja turvotusta. Roll-onia voi käyttää myös ennaltaehkäisevästi juuri hyönteisiä vastaan koska hyttyset ja muut hyönteiset eivät voi sietää teepuuöljyn tuoksua.

Finneissä sekä ihon epäpuhtauksissa suositellaan feeling teepuu roll-onin käyttöä useamman kerran päivässä tarvittaviin kohtiin iholla. Varsinkin nuoret, jotka kärsivät aknesta, ovat ihastuneet tähän luonnontuotteeseen. Hyvä vinkki on myös käyttää roll-onia eläimillä punkkeja ja kirppuja vastaan. Pyörittele turkkiin useamman kerran päivässä ja näin säästät ikävät kohtaamiset rakkaan nelijalkaisen ystäväsi turkissa!

Tuotenumero:

18013 – €8,80 / 10ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.

 


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *