SUN-FIT-Setti tarjouksessa!

Päivi BlöchlIhonhoito, Kasviöljyt, Vartalo- ja hierontaöljyt, YleistäLeave a Comment

Yksi ihon tärkeimmistä tehtävistä on suojata sisäelinjärjestelmäämme ja kehoamme auringon säteilyltä. Kesällä me autamme ihoa tässä tehtävässä käyttämällä aurinkovoidetta eli annamme iholle yhden kerroksen suojaa, joka suodattaa suurimman osan auringonsäteistä. Ihon suojaaminen pitäisi kuitenkin aloittaa jo aikaisemmin, ei vasta keskikesällä. Me voimme valmistaa ihoa säteilyä varten jo keväällä.

Varsinkin karotenoidit, toisarvoiset kasvinaineosat, jotka vaikuttavat antioksidatiivisesti, voivat auttaa ihoa kehittymään vahvemmaksi UV-säteitä vastaan. Näin ne valmistavat ihoa parhaalla mahdollisella tavalla kesää varten. Karotenoideja löydämme elintarvikkeista, kuten porkkanasta, paprikasta, appelsiinista, tomaatista, maissista, aprikoosista, villiruusunmarjoista, tyrnistä sekä vihreistä elintarvikkeista kuten pinaatista, vihreistä kaaleista, mangoldista jne. Terveellisintä on nauttia karotenoideista yhdessä muiden arvokkaiden ainesosien, kuten C- ja E-vitamiinin sekä monien hivenaineiden kanssa.

Luonnonapteekista löydämme kasviöljyn, joka sisältää koko valikoiman suojaavia kasvinosia eli tyrnimarjan hedelmälihasta puristettu öljy! Tyrniöljyyn puristetaan sekä hedelmä että siemenet ja lopuksi seos lingotaan, niin että siitä saadaan hedelmäisen makuinen, hyvin voimakkaasti oranssinvärinen, parantava öljy. Tyrnimarjan hedelmälihasta puristetun öljyn vaikutus on laaja ja todella vaikuttava – sitä pidetään parhaimpana suojaöljynä iholle sekä limakalvoille. Se toimii vahingoittuneen ihon suoja- ja hoitoöljynä. Se vaikuttaa ihoa hoitavasti, ärsytystä vähentävästi ja ihoa uudistavasti. Se tekee ihosta vahvemman säteilyä vastaan ja juuri sen vuoksi sitä kutsutaankin säteilynsuojaöljyksi.

Huom.: On olemassa myös tyrnimarjansiemenöljyä, jossa vain siemenet on puristettu. Se ei sovi auringonsuojaöljyksi koska siitä löytyy vain hiukkanen näitä arvokkaita karotenoideja.

Tyrnimarjan hedelmälihasta puristetun luomuöljyn SISÄINEN käyttö: Keväällä ihon valmistamiseksi aurinkoa varten (erityisesti myös aurinkoallergiaa vastaan) suositellaan päivittäin otettavaksi 1 teelusikallinen, noin 3 kuukauden ajan. Lapsille suositellaan noin ½ teelusikallista päivässä.

Tyrnimarjan hedelmälihasta puristetun luomuöljyn ULKOINEN käyttö – SUNCARE vartalo- ja hierontaöljy: Tyrnimarjan hedelmälihasta puristettu öljy vaikuttaa ulkoisesti käytettynä ennaltaehkäisevästi ja ihoa vahvistavasti, mutta myös uudistavasti auringossa palaneella iholla. Koska tämä öljy värjää hyvin voimakkaasti, sitä käytetään max. 5 % seoksena muiden kasviöljyjen ja eteeristen öljyjen kanssa. Näin SUNCARE-öljysekoitusta voidaan käyttää iholla ennaltaehkäisevästi jo keväällä ja se voidaan levittää koko keholle. Kesällä sitä voidaan käyttää hyvin myös AFTER SUN-öljynä.

Tyrnimarjatuotteiden ennaltaehkäisevä käyttö , sekä sisäisesti että ulkoisesti , antaa hyvän aurinkosuojan erityisesti aurinkoallergiasta kärsiville.
Mitä hyötyä on tyrnimarjatuotteiden käytöstä?
 Ihosta tulee vahvempi ja se kestää paremmin auringonsäteitä
 Ihon palamisen vaara pienenee (Muista silti käyttää auringonsuojavoidetta!).
 Ihon vanheneminen hidastuu, ihon uusiutumista edistetään!
 Taipuvaisuus auringonallergiaan vähenee.
 Rusketus on tasainen ja säilyy pidempään.
Eli NYT kannattaa aloittaa ihon hoitaminen, Suncare Varatalo- ja hierontaöljyä ulkoisesti ja säännöllisesti sekä luonnollista tyrnimarjan hedelmälihasta puristettua bio-kasviöljyä sisäisesti päivittäin!

SUN-FIT-SETTI | Valmiina aurinkoon sisältää:
Suncare Vartaloöljyn, 100 ml
Luomu-Tyrnimarjan hedelmälihasta pueristetun öljyn (Sanddornfruchtfleischöl bio), 20 ml

Tuotenumero:
19887 – € 22,50 / setti NYT TARJOUKSESSA!
(norm. € 28,80)

Tarjous voimassa toistaiseksi.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *