Sport bio-öljy (Sport bio Körper- & Massageöl)

Päivi BlöchlIhonhoito, Vartalo- ja hierontaöljytLeave a Comment

Urheilu on terveellistä ja terveyttä ylläpitävää!

Kehon terveys oli pääajatuksena, kehittäessämme tätä Sport bio-hierontaöljyä! Hieronta ja öljyjen siveleminen vartalolle ennen urheilusuoritusta nostaa lihasten  suorituskykyä ja parantaa kestävyyttä. Hellä hieronta urheilusuorituksen jälkeen saa lihakset rentoutumaan ja ehkäisee kipua seuraavana päivänä.

Jo sivellessäsi sport bio-öljyä iholle, tunnet huolella valittujen eteeristen öljyjen voiman. Piparminttu ja rosmariini  vilkastuttavat verenkiertoa ja vaikuttavat energiaa tuottavasti ja rakentavasti. Feeling bio-hierontaöljy sisältää soija-, manteli-, jojoba- ja mäkikuismaöljyä. Tämä yhdistelmä auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa ja elastisuutensa. Nauti energiasykähdyksestä myös hieronnassa kun käytät feeling Sport bio-öljyä!

Vinkki:  Sport bio-hierontaööljy saattaa tuoda helpotusta kun lihakset ovat jännittyneet sekä kuukautiskivuissa hellästi hierottuna alaselkään.

Vaikutus: kramppeja poistava, verenkiertoa edistävä, kipua poistava

Tuotenumero:

14027 – €16,50 / 200 ml

14029 – €33,00 / 500 ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.