Sport bio-öljy (Sport bio Körper- & Massageöl)

Päivi BlöchlIhonhoito, Vartalo- ja hierontaöljytLeave a Comment

Urheilu on terveellistä ja terveyttä ylläpitävää!

Kehon terveys oli pääajatuksena, kehittäessämme tätä Sport bio-hierontaöljyä! Hieronta ja öljyjen siveleminen vartalolle ennen urheilusuoritusta nostaa lihasten  suorituskykyä ja parantaa kestävyyttä. Hellä hieronta urheilusuorituksen jälkeen saa lihakset rentoutumaan ja ehkäisee kipua seuraavana päivänä.

Jo sivellessäsi sport bio-öljyä iholle, tunnet huolella valittujen eteeristen öljyjen voiman. Piparminttu ja rosmariini  vilkastuttavat verenkiertoa ja vaikuttavat energiaa tuottavasti ja rakentavasti. Feeling bio-hierontaöljy sisältää soija-, manteli-, jojoba- ja mäkikuismaöljyä. Tämä yhdistelmä auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa ja elastisuutensa. Nauti energiasykähdyksestä myös hieronnassa kun käytät feeling Sport bio-öljyä!

Vinkki:  Sport bio-hierontaööljy saattaa tuoda helpotusta kun lihakset ovat jännittyneet sekä kuukautiskivuissa hellästi hierottuna alaselkään.

Vaikutus: kramppeja poistava, verenkiertoa edistävä, kipua poistava

Tuotenumero:

14027 – €16,50 / 200 ml

14029 – €33,00 / 500 ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *