Soft face-kuorinta-aine (Soft face-Gesichtspeeling)

Päivi BlöchlIhonhoitoLeave a Comment

Soft face-kuorinta-aine (Soft face-Gesichtspeeling)

Peeling tulee englannin kielestä ja tarkoittaa kuorimista, kauneudenhoidossa ja kosmeettisissa hoidoissa se tarkoittaa kuolleen ihosolukon hellää poistamista. Kuorintaa kannattaa tehdä mm. harmaalle ja samealle iholla, pigmettihäiriöissä, rypyissä sekä epäpuhtaan ihon hoidossa. feelingin suositun „sametti-ja silkki vartalokuorinnan“ (Samt & Seide Körperpeeling) lisäksi olemme kehittäneet hellän kuorinnan herkälle iholle ja decoltee-alueelle.

Soft face-kuorinnan pohjana on luonnollinen ja puhdas merisuola, luomulaatuinen kookosjauhe sekä luomu-jojobaöljy. Feelingin hieno merisuola on täysin luonnonmukainen, käsin huolellisesti merestä korjattu merisuola, joka on kuivatettu auringossa. Se sisältää vielä kaikki meren arvokkaat mineraalit ja kivennäisaineet. Tässä kuorinta-aineessa käytämme hyödyksi vahvistavat sekä parantavat merisuolan voimat. Nämä hienonhienot merikristallit puhdistavat iholta vaivattomasti ja hellästi kuolleen solukon, ne tehostavat puhdistusta hieromalla kasvojen ihoa hellävaraisesti ja vahvistavat verenkiertoa, samalla ne uudistavat ihoa ja tekevät siitä heleän ja joustavan.

Luomu-kookosjauhe saadaan kookospähkinän hedelmälihasta joka kuivatetaan lempeästi ja rauhassa ja lopulta se työstetään pulverimaiseksi jauhoksi. Lempeä kookosjauho hoitaa ja rauhoittaa ihoa samalla hellien sitä.

Luomu-jojobaöljy on oikeastaan jojoba-puun pähkinästä saatavaa vahaa – se on koostumukseltaan hyvin samanlainen kuin ihon oma tali ja se vaikuttaa tulehduksia estävästi sekä rauhoittavasti.

Tuotteeseen on lisätty valikoima 100% eteerisiä öljyjä, mm. ruusu, frankinsensi, ylang ylang, neroli, porkkanansiemenöljy sekä muita ihoa uudistavia öljyjä. Ne hoitavat ihoa ja antavat sille kaiken, mitä se tarvitsee ollakseen terve ja säteilevä!

Käyttö: Kosteuta iho ja laita 1-2 ruokalusikallista jauhetta kostealle iholle. Hiero pyörivin liikkein ihoon. Huuhtele pois lämpimällä vedellä. Muista ravita ihoa kuorinnan jälkeen – suosittelemme feelingin yövoidetta (Nacht-Gesichtscreme) tai hyvin kuivalle iholle feelingin ruusubalsamia (Rosenbalsam).

Vinkki: Soft Face-kuorinta sopii hyvin myös luxus-kylpysuolaksi tai herkän ihon koko vartalon kuorintaan!

Tuotenumero:

18040 – €14,00 / 180g

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *