Shea-Soft-vartalovoi (Shea-Soft-Körperbutter)

Päivi BlöchlIhonhoitoLeave a Comment

Uusi hoitava elämys omaan henkilökohtaiseen Wellness-keitaaseesi kotona – feelingin vartalovoi!

Ravitseva ja runsas hoitovoi tarjoaa iholle kaiken, mitä se tarvitsee!

Shea-Soft bio-vartalovoi koostuu hoitavista perusaineista (mm. bio-sheavoista, bio-jojobasta, bio-macadamianpähkinäöljystä, bio-kookosöljystä, bio-kaakaovoista) sekä eteerisistä öljyistä kuten greippi ja tonka . Shea-Soft bio-vartalovoi sopii hyvin jokapäiväiseen ihonhoitoon, se ravitsee ja hoitaa ihoa arvokkailla, miedoilla aineosilla.

Shea-Soft bio-vartalovoita käytetään mielellään myös raskauskuukausina ja synnytyksen jälkeen. Samalla kun kohdussa kasvaa uusi elämä, ihon ja kudosten tulee olla joustavat, tähän ihanteellinen aine on sheavoi, joka on tämän vartalovoin perusaine. Se tekee ihosta ja kudoksista elastiset, joustavat ja ennalta ehkäisee näin epämiellyttäviä raskausarpia.

VINKKI: Raskauden aikana vatsan lisäksi  myös pakaroiden, reisien, lantion ja rintojen ihon on kyettävä joustamaan äärimmilleen  – voidetta kannattaa siis hieroa koko kehoon!

Myös raskauden jälkeen kannattaa muistaa käyttää mietoja ja hajusteettomia ihonhoitotuotteita! Huolehti kehostasi ja pidä sitä hyvänä, iho kiittää ja olo tuntuu hyvältä!

Myös lapset rakastavat tämän hellävaraisen Shea-Soft-vartalovoin tuoksua! Olkoon kesä tai talvi – lapsen ihosta on pidettävä hyvää huolta! Siitä huolehtivat luonnon omat miedot raaka-aineet. Shea-Soft bio-vartalovoi tekee myös lapsen ihosta sametinpehmeän ja sileän.  Kasviöljyt, tyydyttämättömät rasvahapot ja ravintoaineet ovat tarpeen kaikille. Tämän vartalovoin pehmeä tuoksu hyväilee herkintäkin lapsinenää!

Kuten raskaana olevat ja lapset, hyötyvät myös vanhemmat ihmiset ja seniorit Shea-Soft-vartalovoin hellästä ja miedosta vaikutuksesta. Ihon kollageenimäärä vähenee iän myötä, ihosta tulee ohuempi eikä se suojaa kehoa enää parhaimmalla mahdollisella tavalta ulkomaailmalta. Shea-Soft-vartalovoi auttaa ihoa rakentamaan terveellistä suojaa ja se ravitsee ihoa parhaalla tavalla – täydellinen hoito kuivalle, rasittuneelle ja hoitoa tarvitsevalle iholle!

Tuotenumero:

14076 – € 14,80 / 100ml

14179 – € 29,90 / 250ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä.  Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *