Sembramänty-pussukka (Zirbensackerl)

Päivi BlöchlSetit, Tuoksulyhdyt ja –lamputLeave a Comment

Sembramänty-pussukka (Zirbensackerl)

Luonnollinen sembramännyn öljy (lat. Pinus cembra), jota kutsutaan myös nimellä Arve, tuoksuu ihanan metsäiseltä ja balsamimaiselta. Se tuotetaan sembramännyn neulasista, oksista ja kävyistä vesihöyrytislauksella.

Arvokas sembramännyn öljy vahvistaa kehoa ja mieltä, antaa voimaa ja rauhoittaa yhtäaikaa. Se vaikuttaa huoneilmaa puhdistavasti ja aukaisee hengitysteitä. Jo pari suihkausta sembramänty-sprayta ilmaan tekee huoneilmasta raikkaan ja seesteisen, olipa kyseessä sitten makuuhuone, lastenhuone tai oleskelutilat, se on ihanteellinen tuoksu rentoutamaan, antamaan hyvää oloa ja rauhoittamaan.

Sembramännystä rakkaudella ja käsityönä valmistettu sydämen muotoinen tuoksukivi on peräisin Sunnahofista, Göfisistä (Vorarlberg). Tiputa 2-3 tippaa sembramännyn öljyä tuoksukivelle ja nauti rauhoittavasta ja tasapainottavasta tuoksusta ympärilläsi. Sembramännyn tuoksu sopii sekä lapsille että aikuisille, se saa meidät rauhoittumaan, löytämään kultaisen keskuksemme sekä maadoittumaan. Kiireisinä aikoina, levottomuudessa ja stressissä, kun täytyy juosta tapaamisesta toiseen, tuo tämä öljy lisää maadoitusta ja rauhaa, mitä sillä hetkellä tarvitaankin.

Setti sisältää:
Sembramäntyspray (Zirbenspray), 50 ml
Sembramäntyöljy (Zirbelkiefernöl), 10 ml
Sydämenmuotoinen tuoksukivi (sembramäntyä), kpl.
Pakattuna lahjapussukkaan

Tuotenro.: 19890 Sembramänty-pussukka, Setti
NYT € 26,80 (norm. €32,50) Tarjous voimassa toistaiseksi!

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *