Santos Aroma Roll-on (Santos Aromastick)

Päivi BlöchlIhonhoito, TuoksusekoituksetLeave a Comment

Aroma roll-onit ovat superkäteviä mahdollisuuksia käyttää eteerisiä öljyjä nopeasti ja yksinkertaisesti.

Ranteisiin, dekolteen alueelle ja tarpeen mukaan myös niskaan ja ohimoille rullattuna öljyjen tuoksu leviää iholle ja vaikutus tuntuu nopeasti. Näin saamme nauttia hellävaraisesta ja luonnollisesta parfyyminuotista, tämän yksinkertaisempaa ei aromaterapia voi olla.

Santos Aroma roll-on pohjautuu jojobaan ja eteerisiin öljyihin kuten laventeliin, greippiin, Palo Santoon, rosmariiniin ja piparminttuun. Tämä yhdistelmä luo piristävän, elävöittävän mutta myös tasapainottavan tuoksun sekä miehelle että naiselle.

Greippi ja Palo Santo vaikuttavat mielialaa kohottavasti, stressiä purkavasti ja saavat mielen iloiseksi.

Rosmariini ja piparminttu aktivoivat ja kohottavat keskittymiskykyä tukien samalla motivaatiota ja huolellisuutta. Tämän vuoksi Santos aroma roll-on on ihanteellinen opiskeluun, autolla ajamiseen ja tietysti myös piristämään työpäivää!

Eteerinen laventeliöljy vaikuttaa tässä yhdistelmässä hyvin tasapainottavasti – se rauhoittaa kun olemme hermostuneita tai jännittyneitä mutta samalla se antaa voimaa ja rohkeutta, jos olemme väsyneitä tai motivaatio on hukassa. Eteerinen piparminttuöljy on tunnettu päänsärkyä ja jännittyneisyyttä lieventävästä vaikutuksestaan. Palo Santo rentouttaa, lievittää kipua ja stressiä. Siksi Santos aroma roll-on tuntuu jännityksessä helpottavalta ja saa pään alueen vapaaksi.

Rullataan isommalle alueelle niskaan ja ohimoille ja toistetaan tarpeen vaatiessa. Tätä aroma roll-onia voidaan levittää myös käsiin – käsiä hierotaan yhteen ja pidetään nenän edessä samalla syvään hengittäen– tuoksu vapauttaa, aktivoi, parantaa keskittymiskykyä ja antaa meille näin voimaa uusiin tehtäviin.

Tuotenumero:
185058 – € 8,80 / 10ml

Tiedot kirjallisuudesta. Kysy lisää feelingin aromaneuvojalta tai aromaterapeutilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *