Sametti & silkki-kuorinta (Samt & Seide)

Päivi BlöchlIhonhoito, Kylpy- ja suihkutuotteet, KylpytuotteetLeave a Comment

Sametti & Silkki-kuorinta (Samt & Seide)

Sametti & Silkki on luonnollinen ja tehokas vartalon kuorinta-aine, joka koostuu merisuolasta, maitoherasta, jojobaöljystä ja valikoiduista eteerisistä öljyistä.

Hieno merisuola tulee Afrikan länsirannikolta. Se nostetaan merestä käsityönä ja on täysin luonnollinen merisuola. Pienet rakeet auttavat kuolleen solukon poistamisessa iholta ja edistävät hellävaraisen hieronnan myötä verenkiertoa.

Maitohera on aine, jota saadaan juoksutetusta maidosta, rahkasta ja jugurtista. Kun se kuivatetaan, siitä saadaan hyvin rikasta herapulveria, joka hoitaa ihoa hellästi.

Jojobaöljy kuuluu luonnonkosmetiikan arvokkaimpiin öljyihin ja se sopii jokaiselle ihotyypille.

Kuorinnan jälkeen olisi hyvä muistaa että puhdistettu iho tarvitsee ravinteita ja ottaa niitä kuorinnan jälkeen kiitollisena vastaan. Senpä vuoksi „Sametti ja silkki“ sisältääkin valikoituja eteerisiä öljyjä, jotka edistävät ihon puhdistusta, virkistämistä sekä ihosolukon uusiutumista. Appelsiini, greippi, muskatelsalvia, ruusuöljy jne. tukevat ihosi hyvinvointia.

Käyttö: Laita 3-4 rkl kostealle iholle ja hiero pyörivin liikkein ihoon. Huuhdo vedellä.

Vinkki: „Sametti & silkki“ sopii mainiosti myös kylpysuolaksi. Lisää 1-2 rkl lämpöiseen kylpyveteen ja nauti!

Vaikutus: poistaa kuollutta solukkoa iholta sekä hoitaa ja ravitsee ihoa.

Tuotenumero:

18030 – €13,50 / 160g

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *