Ruusuntunne-Hyvänolon setti (Rosenfeeling Wohlfühlset)

Päivi BlöchlIhonhoito, Kylpy- ja suihkutuotteet, Setit, Vartalo- ja hierontaöljytLeave a Comment

Ruusuntunne-Hyvänolon setti (Rosenfeeling Wohlfühlset)

Hellävaraiset ja lempeät hoitotuotteet  perustuvat luonnonpuhtaaseen ruusuöljyyn ja ravitsevat ja hoitavat ihoa hellästi. Ihanan Ruusu-kylpypyyhe ansiosta setti on  paras mahdolllinen lahjaidea kaikille ruusun ystäville sekä ruusua rakastaville. Ruusu-Shampoo sekä ruusu- vartaloöljy sisältävät sopivan määrän ruusu-öljyä joten niitä voi käyttää jo pienestä pitäen!

Ruusua pidetään kukkasten kuningattarena ja siitä saadaankin taivaallisen tuoksuinen ja samalla upeasti ihoa hoitava öljy. Sielukas ruusu kulkee mukanamme läpi koko kesän mietona suihku-ja hiusshampoona, ravitsevana hierontaöljynä samoin kuin megaison kylpypyyhkeen muodossa, koko perheelle. Tämä kesä on ruusun kesä– Itävallassa ruusu on vuoden 2017 tuoksukasvi!

Ruusu -suihku- ja hiusshampoo (Rose Dusch- & Haarshampoo) | feelingin suihku- ja hiusshampoot ovat mietoja pesuemulsioita iholle sekä hiuksille, hellävaraista puhdistusta ja hoitoa iholle, päästä jalkoihin. Eteerinen ruusuöljy tuoksuu hienostuneen kukkaiselle sekä aistilliselle ja vaikuttaa tulehdusta poistavasti, ihoa hoitavasti sekä kipua lievittävästi. Ruusu- suihku- ja hiusshampoo sopii täten sekä pehmeälle että herkälle iholle, mutta  myös ärtyneelle ja auringosta kärsineelle iholle.

Ruusu- vartalo- ja hierontaöljy (Rose bio Körper- und Massageöl) |  Ihanan tuoksuinen Ruusu- vartalo- ja hierontaöljyllä sisältää sopivan määrän eteeristä öljyä. Tämän vuoksi se sopii mitä parhaiten herkälle iholle sekä  vauvoille, lapsille, raskaana oleville sekä erittäin herkille ihmisille. Ravitsevat kasviöljyt edistävät ihon uusiutumista ja suojaavat kuivumiselta.

Ruusu -kylpypyyhe (Rose Badetuch) | Uusi Ruusu- kylpypyyhe on tämän kesän „Highlight”! Tänä vuonna saamme nauttia auringosta ja tuntea itsemme kuningattareksi. Pyyhe on iso, 100×160, ja sopii erinomaisesti rantapyyhkeeksi – käytännöllinen koko perheelle!

Setti sisältää:

Ruusu -Suihku- ja hiusshampoon, 100 ml

Ruusu- bio Vartalo- ja hierontaöljyn, 100 ml

Ruusu-kylpypyyhkeen, 100×160 cm, kpl.

Tuotenro.:

19860 | Setti | € 42,00 (norm. € 53,10) Tarjous voimassa toistaiseksi, kunnes tavaraa riittää.

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *