Ravintsara, villi, ct. 1,8 cineol (Ravintsara Wildwuchs) Cinnamomum camphora

Päivi BlöchlEteeriset öljyt, YleistäLeave a Comment

Ravintsaraöljy on erittäin tehokas kaikissa nenän ja nielun alueen virusperäisissä sairauksissa ja tulehdustiloissa.

Eteerinen Ravintsaraöljy tuotetaan kamferipuun lehdistä ja oksista vesihöyrytislauksella. Öljyn pääaineosa on 1,8 sineooli, joka tuoksuu pirteästi lääketieteeltä. Tämä aineosa tekee öljystä tärkeän apurin vilustumissairauksiin.

HUOM.: On hyvä tietää että Ravintsaraöljy (Cinnamomum camphora) ja Ravensara (Ravensara aromatica) ovat kaksi eri eteeristä öljyä. Ravensara tuoksuu anikselle ja sisältää suuren määrän methylchavicolia jonka käytössä pitää olla hyvin varovainen. Ostaessa eteerisiä öljyjä on syytä aina katsoa tarkkaan öljyn kasvitieteellinen (latinalainen) nimi!

Ravintsaraöljy vaikuttaa viruksia ja bakteereja vastaan, tulehdusta poistavasti, samoin kuin vastustuskykyä kohottavasti. Koska öljyllä on myös limaa irroittava ja yskimistä helpottava ominaisuus, sitä käytetään mielellään myös nuhassa ja yskässä. Mieleen ravintsara vaikuttaa elävöittävästi, piristävästi ja vahvistavasti.
Tämä hienostunut ja pirteä tuoksu sopii mainiosti myös huoneilman tuoksuttamiseen. Ravintsara yhdessä sitrusöljyjen kanssa tekee huoneilman miellyttävän pirteäksi.

Ilmaa puhdistava tuoksusekoitus vilustumissairauksien aikana:
3 tippaa ravintsaraa
3 tippaa sitruunamyrttiä
1 tippa laakerinlehteä

Tuotenumero:

10921 – € 8,80 / 5ml

Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *