Puhtaana (Sauber & Rein) | Käsienhoitosetti

Päivi BlöchlIhonhoito, Kylpytuotteet, Setit, YleistäLeave a Comment

Säännöllisestä käsien pesusta ja erityisen perusteellisesta käsihygieniasta on tullut erittäin tärkeää tartuntatautien leviämisen hillitsemiseksi. Puhtailla luonnollisilla aineosilla voimme pestä, desinfioida ja hoitaa käsiämme! Tätä tarkoitusta varten olemme koonneet kätevän ja luonnollisen hoitosetin!

Käsien luomulaatuinen desinfiointispray puhtaalla bio-etanolilla ja huolella valituilla eteerisillä öljyillä, kuten sitruunalla, Himalajan seetrillä, teepuulla ja laakerilla, on puhdistava ja taudinaiheuttajia vastaan vaikuttava käsissä ja pinnoissa. Luomulaatuinen, kasvipohjainen glyseriini luonnollisena kosteuttavana aineena huolehtii että kädet tulevat hyvin hoidetuiksi, eivätkä kuiva liikaa edes tuotteen jatkuvassa käytössä. Ihanteellinen matkalla!


Mieto sitruuna-käsisaippua on erittäin lempeä iholle, sen pH-arvo on mukautettu ihoon ja se sisältää vain luonnollisiin perusraaka-aineisiin kuuluvia pinta-aktiivisia aineita. Siksi se ei kuivata ihoa edes säännöllisillä käsien pesuilla. Elävöittävän, pirteän sitruunan ja Litsea Cubeban tuoksun ansiosta kätemme eivät ole vain puhtaat, vaan myös tuoksuvat ihanan raikkailta ja tuovat hyvää mieltä!

Siivous, astianpesu, puutarhanhoito tai jopa usein peseminen ovat epäilemättä rasittaneet käsiämme. feelingin ravitseva käsivoide on puhtaasti kasveihin perustuva hoitotuote, ilman petrokemiallisia lisäaineita kuten. parafiinia jne. Hoitavat aineosat ovat yksinomaan luonnollista alkuperää ja yhdistettynä jojobaöljyyn ja puhtaisiin eteerisiin öljyihin, kuten mandariiniin, neroliin jne. ne tekevät koostumuksesta kevyen, joka myös imeytyy hyvin ihoon ja jättää iholle hienostuneen tuoksun.

Setti sisältää:
Käsien desinfiointiaine-suihke (luomu), 50 ml
Sitruuna-käsisaippua, 300 ml
Käsivoide, 100 ml

Tuotenumero:
19862 – € 22,80 NYT TARJOUKSESSA (norm. €26,20)

Tarjous voimassa toistaiseksi!

Kysy lisää feelingin aromaneuvojilta tai toimistosta: office@feeling.fi


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *