Pirteänä ja hereillä-vartalo-ja hierontaöljy (Frisch und munter)

Päivi BlöchlIhonhoito, Vartalo- ja hierontaöljytLeave a Comment

Pirteänä ja hereillä-vartalo-ja hierontaöljy

Luonnolliset kasviöljyt kuten mm. bio-soijaöljy, manteliöljy, mäkikuismaöljy, muodostavat tämän korkealaatuisen vartalo-ja hierontaöljypohjan. Siihen lisätyt,aktivoivat eteeriset öljyt, kuten mm. rosmariini, sitruunaruoho, kardemumma, korianterinsiemen, verbena, santelipuu, mustapippuri ja timjami, vahvistavat tuotteen vaikutusta ja antavat parhaan mahdollisen startin päivään.

Tämä hierontaöljy sopii käytettäväksi niin ammattilaishierontaan lihasten pehmittämisessä, kuin myös yksityisessä kotikäytössä. Voit käyttää Pirteänä ja hereillä-öljyä aamusuihkun jälkeen antamaan virkeyttä ja valmistamaan sinua päivän koitoksia varten. Korkealaatuiset perusöljyt antavat iholle kaiken ravinnon mitä se tarvitsee.

Vinkki: Voit käyttää Pirteänä ja hereillä- vartaloöljyä myös ennen urheilusuoritusta edistämään verenkiertoa ja valmistamaan lihaksia suoritukseen.

Tuotenumero:

14045 – € 9,80 / 50 ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *