Perusshampoo (Shampoobasis)

Päivi BlöchlIhonhoito, Kylpy- ja suihkutuotteet, KylpytuotteetLeave a Comment

Perusshampoo(Shampoobasis)

feeling on jo pitkään kehittänyt eetterisulfaatittomia pesuaineita. Olemme pystyneet kehittämään täysin uudenlaisen pinta-aktiivisen yhdistelmän shampoisiimme. Tämä yhdistelmä on erittäin ihoystävällinen, se on luonnossa biologisesti ja helposti hajoava sekä 100% luonnollista alkuperää.

Perusshampoolla voit itse luoda suihku-ja hiusshampoosi omien, yksilöllisten  tarpeidesi mukaisesti. Perusaineeseen sekoitetaan noin 0,5-1% eteerisiä öljyjä tai tuoksusekoituksia. Tämä on helppo ja vaivaton tapa valmistaa mieleisesi tuote, sekä tuoksultaan että vaikutuksiltaan! Sekoittaminen on hauskaa, voit kokeilla eri tuoksuja ja yhdistelmiä!

Yksilöllisiä shampoo-elämyksiä:

Hiusten lähtöön: rosmariini, ylang ylang, sypressi, bay-öljy, setripuu, teepuu

Hilseeseen: rosmariini, ruusugeranium, bay-öljy, setri, patchouli, teepuu – Lisävinkki: kokeile hoitopakkausta hiuksiin ennen hiusten pesua; 1 rl aitoa kookosöljyä hierotaan päänahkaan, annetaan vaikuttaa noin 1 tunti ja vasta sen jälkeen pestään hiukset itsetehdyllä shampoolla

Kuiviin hiuksiin: Ruusu, santelipuu, sininen kamomilla, porkkanansiemenöljy. Hyvin hoitava vinkki hiuksille: Huuhtelu feeling-suihkupäällä jonne on laitettu 1 ml arganöljyä!

Rasvoittuviin hiuksiin: Petitgrain, bergamotti, greippi, ruusugeranium, sypressi, setripuu, rosmariini. Hyvää tekee myös huuhtelu laventelihydrolaatilla tai rosmariinihydrolaatilla sekä etikalla.

Muista: sekoita eteeriset öljyt varovasti ja hitaasti pitkällä puutikulla perusshampooseen.

Tuotenumero:

15009 – €9,50 / 400 ml

15059 – €47,50 / 6 x 400ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *