Parranhoitosetti TARJOUKSESSA (Bartpflegeset)

Päivi BlöchlKylpy- ja suihkutuotteet, Setit, Vartalo- ja hierontaöljytLeave a Comment

Luonnollinen hoito miehille, joilla on parta! Mieto Santelipuu-partashampoo yhdistää lempeän hoidon korkealaatuisilla kasvipohjaisilla tensideillä sekä maskuliinisella, erittäin hoitavalla santelipuun tuoksulla. Täydellinen puhdistus ja hoito parralle, mutta myös koko vartalolle. Uusi, aistillisesti tuoksuva luomu-partaöljy ravitsee kuivaa partaa ja hoitaa herkkää kasvojen ihoa.

Partaa hoitaessa on otettava huomioon, ettei käytetty shampoo kuivata ihoa tai partaa. Perinteiset shampoot eivät ole välttämättä siihen sopivia, koska ne voivat olla liian voimakkaita ihon happovaipalle ja voimakkaan puhdistavan vaikutuksensa vuoksi ihon luonnollinen rasvapitoisuus kärsii. feelingillä käytämme shampoopohjaamme pesuraaka-aineita ja kosteutusaineita, jotka perustuvat luonnolliseen kookosöljyyn, vahoihin ja sitruunahappoon. Nämä ovat erittäin hellävaraisia iholle ja
hiuksille ja niiden pH-arvo on 5-6. Tämä kaikki tekee puhdistustuotteestamme miedon ja se sopiikin hyvin myös herkälle iholle.

Shampoon sisältämien eteeristen öljyjen seos on maskuliininen ja aistillinen. Se koostuu luonnollisista, puhtaista eteerisistä öljyistä kuten sembramänty-, intialainen santelipuu ja luomu-patchouli. Tuoksu on hyvin maskuliininen, ja sillä on herkät vivahteet sekä hyvät ihonhoito- ja antiseptiset ominaisuudet. Partashampoo ei vain tuoksu ihanalle vaan myös hoitaa ärtynyttä ja herkkää ihoa.

Käyttö: Hiero pieni määrä Santelipuu partashampoota märkään partaan ja myös kasvoille, huuhtele sitten raikkaalla vedellä.

Vinkki: Mieto Santelipuu partashampoo on myös ihanteellinen koko vartalon hiushampoona ja suihkugeelinä!

Parranhoidossa on tärkeää olla tietoinen parran rakenteesta, joka on hiukan kuivempi kuin hiukset, samoin kuin kasvojen iho on päänahkaa herkempi. Siksi hyvin hoidettu parta tarvitsee perushoitoon ravitsevia öljyjä, kuten jojoba- ja manteliöljyä, samoin kuin hampunsiemenöljyjä ärtyneen kasvojen ihon uudistamiseen. Eteerisiksi öljyiksi olemme valinneet saman maskuliinisen, houkuttelevan tuoksuseoksen kuin santelipuushampooseen, eli sembramännyn, intialaisen santelipuun ja patchoulin.

Käyttö: Ota pipetillä parran pituudesta riippuen useita tippoja partahoitoöljyä, levitä käsissä ja hiero varovasti partaan ja kasvoille pesun jälkeen.

Vinkki: Ihanteellinen myös vartalo- ja hierontaöljynä (myös naisille!).

Setti sisältää:
Santelipuu partashampoo, 100 ml
Luomu-partaöljy, 20 ml

Tuotenumero:
19585 – TARJOUKSESSA €19,80 (norm. €25,60)
Tarjous voimassa kunnes tavaraa riittää.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *