Palmarosa, luomu (Palmarosaöl bio) Cymbopogon martinii

Päivi BlöchlEteeriset öljytLeave a Comment

Eteerinen palmarosaöljy (bio) tuotetaan vesitislausmenetelmällä, kukkiva kasviruoho tislataan.

Hieno tislattu öljy tuoksuu kukkaiselle ja muistuttaa herkkää ruusun tuoksua. Tämä feelingin Palmarosaöljy tuotetaan biologisesti kasvatetusta heinästä ja on jo senkin vuoksi hyvin hieno tuoksunuotiltaan.

Palmarosaöljy vaikuttaa harmonisoivasti kehoon ja mieleen ja sitä käytetään yleisesti ihonhoidossa, erityisesti kuivan ihon hoidossa. Se sopii hienosti myös makeiden tuoksusekoitusten valmistamiseen. Tuoksu koostuu 75-95 prosentin tarkkuudella  geraniol-ainesosasta. Tämän vuoksi eteerinen palmarosaöljy tuoksuu samanlaiselle kuin ruusu-öljy tai ruusugeranium- öljy. Näiden ainesosien ansiosta palmaroosa on iholle hyvin soveltuva ja ihoa hoitava eteerinen öljy. Sitä voidaan hyvin käyttää myös sieniä, bakteereja ja viruksia vastaan ja iholla se helpottaa isompienkin ongelmien hoidossa. Erityisesti palmarosaa suositellaan vauvojen vaippaihottumaan, keskikorvan tulehduksiin, akneen, finneihin, jalkasieneen, emättimen hiivasieneen (myös raskaana ollessa) ja moneen muuhun vaivaan. Kysy aromaneuvojaltasi ohjeita annostukseen. Psyykkisella tasolla palmarosa vaikuttaa tasapainoittavasti, mielialaa kohottavasti ja sitä voi käyttää myös hyönteisten karkoitukseen!

Tuotenumero:

Bio113 – €7,80 / 5 ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *