Päivävoide (Tag Gesichtscreme)

Päivi BlöchlIhonhoitoLeave a Comment

PÄIVÄVOIDE

Päivävoiteen pohjana ovat biologiset jojobaöljy, soijaöljy sekä arganiaöljy. Eteeristen öljyjen tuoksuyhdistelmä koostuu mm. Laventelista, porkkanansiemenöljystä, litsea cubebasta, santelipuusta, vetiveristä, ruususta, frankinsensistä, petitgrainista, benzoesta, kanukasta, ylang ylang extrasta jne.

Päivävoiteemme on 100% luonnonmukainen ihonhoitotuote, joka ravitsee, kiinteyttää ja nuorentaa ihoa, koska se aktivoi ihosolujen uusiutumista. Sekä nuorempi, rasvainen että myös vanheneva ja väsynyt iho hyötyvät näistä arvokkaista, luonnollisista raaka-aineista ja ainesosista. Raikkaat tuoksut vaikuttavat mielialaa kohottavasti ja piristävästi. Ne kohentavat koko olemusta sekä herättävät luovat voimat.

Korkealuokkaiset ja tehokkaat, 100% luonnolliset aineosat kuten bio-arganöljy, suojaavat ihoa kuivumiselta, vanhenemiselta sekä ryppyjen syntymiseltä. Rasittunut iho, tulehdukset ja haavat saattavat parantua käyttäessä feelingin päivävoidetta. Se sitoo ihon kosteutta, vähentää sarveistuneisuutta ja antaa iholle heleän ja terveen ulkonäön. Voidetta suositellaan myös allergioissa ja iho-ongelmissa.

Tämä erinomainen luonnontuote pakataan ylelliseen ja samalla helppokäyttöiseen airless-pulloon, joka:

  • on helppokäyttöinen
  • airless-tekniikan johdosta pulloon ei pääse happea joten voiteen säilymisaika pitenee
  • pulloon ei jää rasvanloppuja

Huom.: Kaikki tuotteemme ovat 100% luonnollisia ja puhtaita. On selvää että myös tämä päivävoide on tuotettu ilman minkäänlaisia kemiallisia väri-, tuoksu- ja säilöntäaineita tai synteettisiä emulgaattoreita. Tästä johtuen säilymisaika on rajallinen. Suosittelemme voiteen käyttöä 3 kuukauden sisällä avaamisesta ja sen säilyttämistä viileässä.

Tuotenumero:

18105 – € 22,50 / 30ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä.
Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *