Omega-3-kuuri (Omega-3-Kur)

Päivi BlöchlKasviöljytLeave a Comment

feeling-Omega-3-öljykuuri

Kylmäpuristetut kasviöljyt ovat ihanteellinen vaihtoehto rasvahappovarastojen täydentämiseen. Elimistö pystyy hyödyntämään hyvin kasviöljyjen sisältämiä tyydyttymättömiä rasvahappoja ja muita ravintoaineita jotka ovat sekä elimistölle että psyykkiselle terveydelle elintärkeitä!

Ihmisen perusrakennusaineita ovat rasvat, valkuaisaineet sekä hiilihydraatit. Pitää kuitenkin muistaa että kaikki rasvat eivät ole hyviä rasvoja. Kun käytämme luonnollisia, elinvoimaisia perusaineita ruokavaliossamme, solumme saavat ravintoa  ja ne pysyvät  liikkuvaisina, elastisina sekä tehokkaina. Jos käytämme pääasiassa kovetettuja rasvoja, transrasvoja tai teollisuuden valmistamia öljyjä, ne tekevät soluista jäykkiä ja näin ihmisen keho täyttyy aineista, jotka voivat olla hyvinkin vahingollisia. Sanotaan että olet sitä, mitä syöt. Elimistömme on tänään sitä, mitä eilen söit. Anna siis elimistöllesi aineita, jotka tekevät sille hyvää ja jotka tuottavat ja tukevat sekä fyysistä että psyykkistä terveyttä.  Luonnolliset kasviöljyt ovat täynnä moninkertaisesti tyydyttämättömiä rasvahappoja.

Tarkoituksenamme on esittää uudenlainen vaihtoehto, yhdistelmä erilaisia luonnollisia kasviöljyjä käytettäväksi kuurina. Uusi feeling Omega-3-öljykuuri tarjoaa luomulaatuisia hampunsiemenöljyä, pellavansiemenöljyä, mustakuminaöljyä, helokkiöljyä sekä tyrniöljyä.

Hampunsiemenöljyä (luomu) suositellaan erityisesti yliaktiivisuuteen, allergioihin, pelkotiloihin, arterioskleroosiin, korkeaan kolesteroliin, keskittymishäiriöihin, hermostuneisuuteen, atooppiseen ihoon, PMS-ongelmiin, kipuihin, heikkoon immuunijärjestelmään, stressiin, burn-outtiin, vaihdevuosiongelmiin jne.

Pellavansiemenöljyä (luomu) suositellaan ADHD:n, allergioihin, pelkotiloihin, valtimoiden kovettumisiin, masennustiloihin, korkeaan kolesteroliin, korkeaan verenpaineeseen, tulehduksiin, ihosairauksiin, hermostuneisuuteen, stressiin, vaihdevuosiongelmiin.

Mustakuminaöljyn (luomu) sanotaan vaikuttavan hyvin moniin asioihin. Kuurina käytettynä sitä suositellaan erityisesti allergioihin, astmaan, keuhkoputkentulehdukseen, sokeritautiin, tulehduksiin, korkeaan kolesteroliin, ihosairauksiin, keskittymisvaikeuksiin, atooppiseen ihoon, heikkoon immuunijärjestelmään, stressiin, ruoansulatushäiriöihin jne.

Helokkiöljy (luomu, CO-painemenetelmällä tuotettu) tuotetaan lempeällä kovapaineuuttamismenetelmällä jossa käytetään luonnollista lähdekaasua. Se tekee öljystä erittäin puhtaan ja säilyvyydeltään pitkäaikaisen, vaikka öljy sisältää kolminkertaisesti tyydyttämättömiä rasvahappoja, gamma-linoleenihappoja (8,7%). Kuuriluontoista käyttöä suositellaan erityisesti ADHD:n, allergioihin, korkeaan kolesteroliin, hormonien epätasapainoon, atooppiseen ihoon, PMS-ongelmiin, vaihdevuosiongelmiin, stressiin jne.

Tyrnimarjan hedelmälihasta puristettu öljy (luomu) tuotetaan tyrnimarjoja puristamalla ja linkoamalla. Hyvin voimakkaan oranssinvärinen öljy tarjoaa suojaa iholle ja limakalvoille. Kuuriluontoista käyttöä suositellaan erityisesti suun ja kurkun alueen, mahan ja suoliston tulehduksiin sekä tulehduksiin sukupuolielinten alueella. Lisäksi tyrnimarjan hedelmälihasta saatavaa öljyä pidetään sensaatiomaisena suojaöljynä säteilyä vastaan; sen sanotaan tekevän ihosta vahvemman ja kestävän paremmin kaikkialla läsnä olevaa UV-säteilyä, se on  siis ideaali öljy iholle kesään varautumista varten!

Näiden öljyjen yhteisvaikutus on suunnaton ja palvelee sekä elimistön että psyyken terveenä pysymistä ja uudistumista. Koska ihminen keskivertaisesti syö liian vähän elintärkeitä rasvahappoja, yleisesti suositellaan luonnollisten kasviöljyjen käytön lisäksi säännöllisesti kuurimaista korkealuokkaisten kasviöljyjen käyttöä – ainakin keväällä ja syksyllä.

feelingin Omega-3-kuurin aineosien analyysissä näkyy öljysekoituksen erittäin tasapainoinen rasvahappo-koostumus. Yksinkertaiset (19%), kaksinkertaiset (40%) ja kolminkertaiset (28%) tyydyttämättömät rasvahapot ovat mitä ideaalisemmassa suhteessa 1,4:1. Voit näin vaikuttaa omaan Omega-3-arvoon maistuvasti ja positiivisesti. Tee hyvää terveydellesi!

Feeling-Omega-3-kuuri otetaan sisäisesti ja se sopii sekä aikuisille että yli 2-vuotiaille lapsille. Ihanteellinen tapa edistää omaa elinvoimaa ja suorituskykyä sekä psyykkistä tasapainoa ja terveyttä.

Annosteluohjeet feeling Omega-3-kuurille:

Aikuiset – 1 tl päivässä noin kuukauden ajan

Lapset – ½ tl päivässä noin kuukauden ajan

Vinkki: voit myös tiputtaa öljyn pieneen leipäpalaan

Tuotenumero:

18566 – €28,50 / 100 ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.

Kirjallisuuslähteet:

KRUPALIJA, T. & KARNER, I. (2014). Die Kraft der wertvollsten Pflanzenöle. Arganöl, Kokosöl, Wildrosenöl & Co. kneipp Verlag; ZIMMERMANN, Eliane. (2001). Aromatherapie für Pflege- und Heilberufe. Das Kursbuch zur Aromapraxis. 2. überarbeitete und ergänzte Auflage, Stuttgart: Sonntag Verlag. ZIMMERMANN, Eliane. (2008). AROMATHERAPIE – Die Heilkraft ätherischer Pflanzenöle. Heinrich Hugendubel Verlag, München


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *