Neroli Aroma Roll-on (Neroli Aromastick)

Päivi BlöchlEteeriset öljyt, IhonhoitoLeave a Comment

Neroli Aroma Roll-on on kätevä parfyymi – roll-on, sekoitus jojobaa sekä hienointa neroliöljyä. Neroliöljy on appelsiininkukan eteerinen öljy.

Luonnonpuhdas, eteerinen neroliöljy tunnetaan aromaterapiassa ensiapuöljynä. Kauniit, hennot ja valkoiset appelsiininpuun kukat tuottavat lämpöistä, makeaa ja kukkaistuoksuista eteeristä öljyä.

Neroliöljy lasketaan ylä-ja sydännuotteihin. Kallisarvoinen tuoksu lohduttaa onnettomia sieluja ja vaikuttaa hyvin  rauhoittavasti. Varsinkin stressitilanteissa neroli on yksi tärkeimmistä eteerisistä öljyistä.

Neroli aroma roll-onia voidaan käyttää mm. koetilanteessa, lentopelkoon, sydämentykytyksissä tai pelkotiloissa. Appelsiinipuunkukka on myös  ihoa hoitava öljy, siten voi roll-onia käyttää myös iholla couperosaan ( iholla olevat katkenneet verisuonet ) sekä ihon epäpuhtauksissa.

Neroli EI ole fototoksinen öljy eli sitä voi käyttää myös auringossa.

Tuotenumero:

18044 – €12,00 / 10 ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.

 

 


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *