Nelijalkaisten turkkispray (Vierbeiner Fellspray)

Päivi BlöchlIhonhoitoLeave a Comment

Nelijalkaisten turkkispray rakkaiden eläintemme luonnolliseen hoitoon!

Olemme saaneet niin paljon positiivista palautetta Nelijalkaisten shampoosta, koirien, hevosten ja muiden rakkaiden eläinten turkinpesuaineesta että päätimme laajentaa luonnonmukaisten, eläinten turkinhoitoon tarvittavien tuotteiden valikoimaa.

Eteerisistä öljyistä valmistettu sekoitusnelijalkaisille ystäville vaikuttaa erityisesti punkkeja, loisia ja muita parasiitteja vastaan – vaikutus on parhaimmillaan kun eläimen turkki on juuri pesty. Koska sitä ei voida tehdä päivittäin eikä eläimen turkkia edes saisi päivittäin pestä, olemme kehittäneet turkkia varten sprayn, joka sisältää vettä, aitoa saippuaa ja eteerisiä öljyjä. Tämä spray suojaa turkkia pitkilläkin kävelyreissuilla metsissä ja pusikoissa. Nelijalkaisten turkkispray on suunniteltu herkkää eläimen ihoa ajatellen. pH-arvo on  suhteutettu asianmukaisesti ja huolellisesti valitut luonnolliset vaikutusaineet tukevat herkän ihon biologista tasapainoa. Desinfioiva turkkispray tarjoaa ennaltaehkäisevän suojan tuhoeläimiä vastaan.

Sivele ennen ulkoilua Nelijalkaisten turkkisprayta turkkiin ja hiero ihoon jotta vaikutusaineet pääsevät turkin läpi ihoon. Näin vaikutus kestää pidempään ja rakas kotieläin on suojattu tuhoeläimiä vastaan!

Tuotenumero:

11556 – €11,80 / 100ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *