Neempuun öljy, luonnollinen, luomu (Neembaumöl nativ bio)

Päivi BlöchlKasviöljyt, YleistäLeave a Comment

Kasvitieteellinen nimi: Azadirachta indica
Kotimaa: Intia
Laatu: kontrolloidusta biologisesta viljelystä (DE 005-Bio-Kontrolloitu)

Neempuu on vanha intialainen kulttuurikasvi, jota käytetään Ayurvedassa useiden tautien torjuntaan ja myös kaikenlaisten hyönteisten torjuntaan (myös talon pölypunkit).
Sana Neem tulee sanskritistä ja tarkoittaa: terveyden antaja ja sairauksien helpottaja. Puun lääkeominaisuudet mainittiin uskonnollisissa teksteissä jo 3500 vuotta sitten. Neempuun öljyä käytetään Intiassa nykyään monien lääketuotteiden ja hygieniatuotteiden ainesosana. On tieteellisesti todistettu, että neempuun vaikuttavat aineet tappavat bakteerit, sienet, virukset ja punkit ihmisissä ja eläimissä. Me voimme siis käyttää luonnollista neempuuöljyä talon pölypunkkien, jalka- ja kynsisienten, kasvin tuhoajien, hyönteisten, punkkien ja monien muiden ötököiden torjunnassa.

Luonnollinen kasvien suojaspray kirvoja vastaan:
500 ml muovipulloon (sumutinpullo) sekoitetaan:
10 ml neempuun öljyä
10 ml aitoa saippuaa (Echte Seife)
30 – 50 tippaa eteerisiä öljyjä kuten teepuu, laventeli, neilikka, eukalyptus, salvia, timjami, talvikynteli (mitä kotoa löytyy…)
pullo täytetään lopuksi vedellä ja ravistetaan hyvin.
Käyttö: Suihkuta liuosta kasveille 2–3 kertaa päivässä, mieluiten aamulla ja illalla (ei erityisen kuumaan keskipäivän aikaan), älä unohda lehden alapintaa!
Kirvojen pitäisi hävitä 3-4 päivän kuluttua.
Vinkki: Tätä seosta voidaan käyttää kirvojen ennaltaehkäisyyn.
Kierrätysvinkki: Tähän ”aromaattiseen kasvienhoitovinkkiin” voi käyttää vanhempia öljyjä, joita et enää halua käyttää ihonhoitoon.

Hyönteisiltä suojaava vartaloöljy: Neempuun öljyä voidaan käyttää monenlaisia hyönteisiä ja tuholaisia vastaan, sekoita 10% neempuun öljyä johonkin toiseen kasviöljyyn ja korkeintaan 2-3% eteerisiin öljyihin, seos voidaan hieroa iholle.
Hyönteissuoja-spray: Neempuun öljyä voidaan käyttää hyönteissuojana myös kätevästi spray-pulloon sekoitettuna. Vaihtoehtoisena tuotteena tarjoamme feelingin Plagegeister adé-vartalosprayn suojaamaan hyttysiä, hyönteisiä, punkkeja jne. vastaan

feelingiltä löytyy myös muita tuotteita, jotka sisältävät neempuun öljyä. Esim. Go Free-jalkakylpysuola jalkasientä vastaan, luonnolliset täi-tuotteet (Lausfrei hiusshampoo ja Laus adé-spray) samoin kuin luonnolliset eläintenhoito-tuotteet Vierbeiner Tiershampoo (nelijalkaisten shampoo) ja Vierbeiner Fellspray (nelijalkaisten turkkispray).

Tuotenumero:
12088 – € 7,70 / 20ml
10216 – € 24,50 / 100ml

Tiedot kirjallisuudesta.
Kysy lisää feelingin aromaneuvojalta tai aromaterapeutilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *