Meditaatio-tuoksusekoitus (Meditation)

Päivi BlöchlTuoksusekoituksetLeave a Comment

Luonnonpuhdas tuoksusekoitus Meditaatio (Meditation) auttaa pysähtymään ja keskittymään olennaiseen. Unohda arkipäivän huolet hetkeksi ja ota aikaa itsellesi.  „Meditaatio“ -sekoitus keskittää ajatukset ja saa meidät ottamaan yhteydeen itsemme.

Maadoittava tuoksusekoitus sisältää luonnonpuhtaita eteerisiä öljyjä kuten myrtti, Virginia-seetri, frankinsensi, ruusu, nardus sekä muita tasapainottavia öljyjä, jotka helpottavat vapautumista stressistä, jännittyneisyydestä ja arkipäivän kiireistä. Meditaatio-tuoksusekoituksen valitut öljyt auttavat meitä löytämään yhteyden maahan ja omaan itseemme.

Tämä tuoksusekoitus sopii myös hyvin rauhoittavaksi huoneilman tuoksuksi meditaation, mindfulness-harjoituksen  tai muiden rentoutusmenetelmien ajaksi – aina kun tarkoituksena on saada keho ja sielu tasapainoon.

Vaikutus: keskittävä, tasapainottava

Käyttö: ihanteellinen huoneilman tuoksutukseen stressissä, kiireessä, jännityksessä ja kun tarvitaan tukea irtipäästämiseen, rentoutumiseen, olennaiseen keskittymisessä – saa ajatukset vapaiksi ja tuo harmoonista tunnelmaa

Aineosat: myrtti, frankinsensi, kataja, nardus jne.

Tuotenumero:

11211 – € 7,50 / 5ml

11215 – € 48,80 / 50ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *