Mausteöljy-setti ruoanlaittoon

Päivi BlöchlKasviöljyt, YleistäLeave a Comment

Aromatisoidut ruoat ovat nautinto sekä suulle että päivän hyvä teko terveyttä ajatellen Luonnonpuhtaat mausteöljyt, kuten soija‐ ja bio‐seesamöljy, antavat salaateille, vihanneksille, kalalle sekä lihalle mutta myös dipeille ja chutneylle ihanan aromaattisen aromin! Tällä neljän öljyn valikoimalla voidaan taikoa ruokia aasialaisesta aina maaseudun keittiön tyyliin!

Yrttien käyttö ruoanlaitossa ei ole kenellekään enää uutta, ne saavat ruoat maistumaan paremmilta ja auttavat kehoa sulattamaan ruokaa paremmin. Juuri tästä syystä kannattaa eteerisiä öljyjä käyttää myös ruoanlaitossa. Pitää kuitenkin muistaa että eteeriset öljyt ovat hyvin vahvoja ja usein jo 1 tippa eteeristä öljyä on jo liikaa ja tekee ruoasta syömäkelvottoman. Jotta eteeristen öljyjen käyttö ruoanlaitossa ja ruoassa olisi helpompaa, olemme kehittäneet mausteöljyt, eteeriset öljyt on siis sekoitettu soijaöljyyn ja bio‐seesamöljyyn. Näin voidaan lisätä 1,2 tai 3 teelusikallista valmista sekoitusta ruokaan – se tekee maustamisesta lastenleikkiä! Kädenkäänteessä kehität itse mahtavia ja uusia ruokia tai makuja tai luot vanhasta uutta!

Aromaattiseen dippikastikkeeseen, olipa kyseessä aasialainen tai chili‐limetti, sekoitat 2 rl hapankermaan tai rahkaan 1 tl mausteöljyä – sopii hienosti vihannestikkujen (porkkana, selleri, kurkku) kanssa, hiivataikinaan tai lehtitaikinaan, itsetehtyyn leipätaikinaan jne.

Setti sisältää:

Aasia‐mausteöljy bio, 50 ml

Chili‐limetti‐mausteöljy bio, 50 ml

Tilli‐mausteöljy bio, 50 ml

Katajanmarja‐rosmariini‐mausteöljy bio, 50 ml

Tuotenro.:

19870 | Setti | € 16,80 (norm. € 22,00)

 

 


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *