Maija Mehiläinen-Tuoksusekoitus (Biene Maja)

Päivi BlöchlTuoksusekoituksetLeave a Comment

Biene Maja-tuoksusekoitus on aidoista eteerisistä öljyistä, kuten mandariinista, laventelista, appelsiinista, vaniljasta valmistettu tuoksuöljy.

Tämä tuoksuyhdistelmä tavoittaa sekä nuoret että vanhemmat nenät – kirkastaa ja tasoittaa mieltä, tuo harmoniaa hetkeen.

Erityisesti lapset rakastavat tätä makeaa, virkistävää sekä turvallista oloa tuottavaa tuoksua. Tiputa 3-8 tippaa Biene Maja-tuoksua tuoksulyhtyyn, tuoksulamppuun tai tuoksukiveen. …
Tuoksu vaikuttaa rauhoittavasti ja tasoittavasti ja sopii hyvin myös unituoksuksi esim. rauhattomille vauvoille, vilkkaille lapsille mutta myös kaikille vanhemmille!

Samoin voidaan tuoksua käyttää vanhemmille ihmisille ja vanhuksille. Vanhat ihmiset reagoivat usein herkästi tuoksuille. Tutut tuoksut, kuten laventeli, vanilja tai appelsiini tuottavat turvallisuutta ja hyvää oloa. Laventelin rauhoittava tuoksu voi helpottaa myös uniongelmissa, pelkotiloissa ja epävarmuudessa.

Hellää Biene Maja-tuoksua voi käyttää huoneilmassa mutta myös hieronnassa tai kylpyammeessa. Lapsille ja vanhuksille sekoitetaan 10ml rasvaista öljyä (esim. manteliöljyä) ja 2 tippaa Biene-Maja-tuoksua. Aikuisille voidaan sekoittaa 4 tippaa samaan määrään rasvaista öljyä.

Vaikutus: rauhoittava, tasoittava, uneen auttava, mielialaa kohottava
Käyttö: rauhattomuus, pelot, stressi, hermostuneisuus, uniongelmat, huoneilman raikastaminen ja harmonisointi
Koostumus: aidot eteeriset öljyt, kuten mandariini, laventeli, appelsiini jne

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen
Vinkit eivät korvaa lääkärissä käyntiä.
Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta.

€ 12,50 / 10 ml / Art.Nr. 11042


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *