Macadamianpähkinänöljy (luonnollinen, bio) – Macadamia-Nussöl nativ bio

Päivi BlöchlKasviöljytLeave a Comment

Latinalainen nimi: Macadamia integrifolia

Kotimaa: Australia

Se, joka kerran elämässään on syönyt macadamianpähkinän, tietää että tätä pähkinää oikeudenmukaisesti kutsutaan „pähkinöiden kuningattareksi“. Tämän ihmepähkinän kotimaat ovat Australia ja Hawaji. feelingin valikoiman macadamian pähkinänöljy on korkealaatuista, luonnollista öljyä, elintarvikeluokkaa. Sitä voi siis käyttää sekä terveelliseen ruokavalioon että myös optimaaliseen ihonhoitoon. Se levittyy erittäin hyvin ja nopeasti iholle ja tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan. Tämä oljy on hyvin rikas tyydyttämättömien rasvahappojen edustaja ja se sopii hyvin erilaisille ihotyypeille.

Bio-laatuista macadamianpähkinänöljyä on usein vaikeasti saatavissa. Se sopii erinomaisesti erilaisten vartalo- ja hierontaöljyjen valmistukseen, auringonsuojaöljyjen ja ihotuotteiden valmistukseen. Sopii normaalille, rasvaiselle, kuivalle ja vanhenevalle iholle.

Tuotenumero:

12126 – €12,50 / 100 ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *