Luonnonparfyymi TAU (TAU Naturparfüm)

Päivi BlöchlIhonhoito, TuoksusekoituksetLeave a Comment

TAU on kreikkalaisten aakkosten 19. kirjain.

Fysiikassa ja matematiikassa kreikkalainen kirjain TAU vastaa aikavakiota. Myös tämän parfyymin tuoksu on pienenpieni muutos ajan keskellä. Tämä exklusiivinen tuoksusekoitus on itsessään aikavakio TAU.

Parfyymin tuoksuelämys alkaa hienonhienolla piristävällä sitruunan nuotilla joka tuntien kuluessa haihtuu iholta ja ajan kuluessa tuoksunuotti muuttuu niin että kukkaiset ja balsamimaiset aineosat pääsevät oikeuksiinsa.

Tämä luonnonparfyymi koostuu luonnonpuhtaista eteerisistä öljyistä, nerolihydrolaatista ja bio-alkoholista. Mitään kemiallisia lisäaineita ei ole käytetty. TAU sisältää seuraavia eteerisiä öljyjä: Petitgrain, sitrzuuna, mandariini, hieno bergamotti, limetti, santelipuu, vetiveri, neroli, bulgarialainen ruusu, jasmiini, Tuberose, ginsterinkukka, iris, narsissi (Jonquille), mochuksensiemenet jne.

Eteeristen öljyjen tuoksuyhdistelmä antaa voimaa, elävöittää, lisää inspiraatiota ja aktivoi henkistä pääomaa.

TAU vahvistaa itsetuntoa, antaa lohtua ja suojausta ja parantaa mielen maailman. Anna tämän piristävän kevyen luonnonparfyymin vaikuttaa!

Tuotenumero:

18053 – €29,60 / 30ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *