Luonnonparfyymi PHI (PHI-Naturparfüm)

Päivi BlöchlIhonhoito, TuoksusekoituksetLeave a Comment

PHI on 21. kirjain kreikkalaisissa aakkosissa.

Matematiikassa PHI kuuluu irrationaalisiin lukuihin, jotka määrittelevät kultaisen jakson. Kultainen jakso (latinaksi sectio aurea) on tietty kahden luvun välinen suhde, jota käsitellään taiteessa, musiikissa ja arkkitehtuurissa, usein estetiikan ja harmonian osana.  Kultainen jakso näkyy myös mm. luonnossa, ihmisen ja eläinten fysiologiassa ja kasvitieteessä .

Tämä luonnonparfyymi koostuu luonnonpuhtaista eteerisistä öljyistä, nerolihydrolaatista ja alkoholista. Siinä ei ole käytetty mitään kemikaalisia lisäaineita. PHI sisältää seuraavia eteerisiä öljyjä: Petitgrain, santelipuu, hieno bergamotti, ylang ylang extra, benzoe, palmarosa, ruusugeranium, turkkilainen ruusu, sitruunaruoho, mehiläisvaha, jasmiini, mimosa, patsuli, verbena, tuberosa, orvokki, tonka jne.

Tämä makea mutta kuitenkin pirteä tuoksunuotti antaa iloa ja lämpöä, saa kehon ja mielen swengaamaan. PHI tarkoittaa myös valoa ja elämää. Tämän tasapainoittavan vaikutuksensa myötä PHI antaa käyttäjälleen elämänenergiaa ja heijastaa vastustamatonta valoa ulospäin.

Tuotenumero:

18043 – €32,30 / 30ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *