Luonnollinen bio-arganöljy (Arganöl nativ bio)

Päivi BlöchlKasviöljytLeave a Comment

Kasvitieteellinen nimi: Argania spinosa L.
Kasviperhe: Sapotaceae
Kotimaa: Marokko
Tuotanto: Siemenien kylmäpuristus
Kategoria: Perusöljy/vaikuttava öljy
Käyttö: ulkoisesti ja sisäisesti
Säilyvyys: noin 12 kk
Maku/tuoksu: pähkinäinen, hieman öljyinen

Arganöljy (Argania spinosa) tuotetaan arganiapuun hedelmän siemensistä. Puu kasvaa vain eteläisessä Marokossa. feelingin arganöljy tuotetaan biologisesti kontrolloidussa tuotannossa, on BIO-sertifioitu EG:n ja Ranskan öko-säännösten mukaisesti. Öljyn nimestä löytyy „luonnollisen“ lisäksi „kylmäpuristus“, joka tarkoittaa että arganiapuun siemenet puristetaan hydraulisesti maksimissaan 27 asteessa.

Arganöljyä kutsutaan myös Marokon juoksevaksi kullaksi, koska se on arvokkaampi kuin monet muut öljyt. Arganöljy sisältää yli 80% tyydyttämättömiä rasvahappoja ja sen linolhappojen ja öljyhappojen osuus on huomattavasti korkeampi kuin oliiviöljyn.

Arganöljyn käyttö:
Kosmetiikka: erityisesti kuivalle iholle, ryppyihin, ihon vanhenemiseen, halkeileviin kynsiin, kuiviin ja haaroittuneisiin hiuksiin, kutinaan, ärsyyntyneelle iholle,…
Ruoanvalmistus: kylmien ja lämpimien ruokien maustamiseen, erittäin suosittu gourmet keittiöissä!
Ruokalisä: nautitaan päivittäin 3 teelusikallista ravintolisänä, antaa keholle elintärkeitä linolihappoja, joita se ei itse pysty tuottamaan.

Tuotenumero:
Bio911 – € 18,50 / 100 ml
Bio916 – € 74,00 / 500ml

Kysy lisää feelingin aromaneuvojaltasi!


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *