Luomulaatuinen Citrus-tuoksusekoitus (Fruchtschalenmix bio)

Päivi BlöchlEteeriset öljyt, TuoksusekoituksetLeave a Comment

Luomulaatuinen Citrus-tuoksusekoitus ( Fruchtschalenmix bio)

Hedelmällisen raikkaat appelsiini-, sitruuna-, mandariini- ja limetti – sitrushedelmät, kaikki luomulaatua, tuovat auringonsäteet ja raikkauden jokaiseen tilaan,esimerkiksi keittiöön!

Vinkki: Tulossa on vieraita, eikä ole aikaa perusteelliseen siivoukseen:Laita Luomulaatuista Citrus-tuoksusekoitusta höyrystimeen tai tuoksulyhtyyn ja raikas sitrushedelmien tuoksu täyttää huoneen, kaikkialla tuoksuu puhtaalle, hygieeniselle ja raikkaalle!

Hedelmien kuorien raikas tuoksu vaikuttaa huoneilmaa raikastavasti ja mieltä aktivoivasti ja piristävästi! Sitrustuoksut sopivat myös hyvin opiskelun yhteydessä laitettavaksi tuoksukivelle tai tuoksulyhtyyn, tulee selkeä ja pirteä olo ja lukeminen tuntuu helpommalta. Väsynyt olo tai kiukkuinen tunne häipyy hetkessä kun raikas tuoksu tavoittaa nenän!

Käyttö ruoanlaitossa: Leivonnassa tarvitaan tunnetusti sitruunan tai appelsiinin kuorta ja se on usein ongelmallista koska suurin osa sitrushedelmistä on täynnä torjunta-aineita jotka eivät saa päästä ruokaan. Luomu – Citrus-tuoksusekoituksella voit helposti hienosäätää reseptiäsi, 1-2 tippaa 100 % puhdasta ja luonnollista eteeristä öljysekoitusta sekoitetaan emulgaattoriin, joka voi olla sokeri, suola, kerma, hunaja tms, ja nämä yhdessä sekoitetaan ruokaan. Helppo käyttää ja tuoksu- sekä makuelämys on ainutlaatuinen!

Feelingin uusi luomu-hedelmänkuorimix koostuu appelsiinin, sitruunan, mandariinin ja limetin eteerisistä öljyistä, kaikki luomulaatuisia.

Vaikutus: huoneilmaa raikastava, piristävä

Käyttö: huoneilman raikastamiseen ja puhdistamiseen – luo puhtaan ja raikkaan ilmapiirin, opiskelussa ja läksyjen teossa, leivontaan ja ruoanlaittoon

Koostumus: luomulaatuiset sitruunan, appelsiinin, mandariinin sekä limetin eteeriset öljyt

Tuotenumero:

Bio492 – €8,90 / 10ml

Bio495 – €35,00 / 50ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *