Lilly aromadiffuuseri

Päivi BlöchlTuoksulyhdyt ja –lamput, YleistäLeave a Comment

Lilly-aromadiffuuseri on uusi ultraäänisumutin, jossa on intervallikytkentä ja valotoiminto. Muutama tippa luonnollista eteeristä öljyä tai tuoksusekoitusta diffuuserissa veden kanssa luo terveellistä sisäilmaa ja miellyttävää tunnelmaa.

– Ultraäänisumutin on erityisen lempeä tapa tuoksuttaa luonnollisia öljyjä

– Helppo käyttö ja tehokas tuoksutus

– Valon ja sumutuksen muuttuvat asetukset

– Toimii aromasumuttimena ja kevyenä yövalona!

– Helppo puhdistaa ja huoltaa

Käyttöönotto: Pura laite pakkauksesta, liitä kaapelit, avaa kansi, täytä vesi merkkiin asti (maks. 90 ml), lisää 5-8 tippaa eteeristä öljyä veteen, sulje kansi, käynnistä laite ja nauti tuoksusta Lilly-aromadiffuuserissa on kaksi säädintä: LIGHT (valo) ja MIST (sumu). Niitä voidaan ohjata toisistaan riippumatta. Valo voidaan kytkeä päälle kevyesti muuttuviksi väreiksi, mutta mikä tahansa valon väri voidaan kiinnittää, tai valo voidaan kytkeä kokonaan pois päältä. Öljyn sumutusta voidaan myös ohjata; jatkuva tuoksutus, intervallituoksutus (15 sek. Sumutus, 15 s. tauko) tai ei tuoksua lainkaan (haluttaessa vain valoa).

Lillyn käyttöönotto on erittäin helppoa! Avaa kansi, kaada 90-100 ml vettä (merkkiin asti) diffuuseriin. Lisää veteen 8-10 tippaa luonnollista eteeristä öljyä tai luonnollista tuoksusekoitusta. Sulje kansi ja käynnistä laite – ihana luonnollinen tuoksu täyttää huoneesi nopeasti ja tehokkaasti.Lilly voidaan iittää kannettavaan tietokoneeseen tai pöytätietokoneeseen mukana toimitettavalla USB-kaapelilla. Pistorasiaan liittämiseen tarvitaan adapteri.

Pakkaus sisältää: Lilly-aromadiffuuserin ja USB-kaapelin, puhdistussiveltimen, käyttöohjeet.

Tärkeä huomautus: Pistorasian sovitin ei sisälly toimitukseen! Tarvitset USB-verkkopistokkeen / USB POWER -sovittimen, jossa on vähintään 1 ampeeri, jotta voit käyttää sitä pistorasian avulla.Sinulla on todennäköisesti USB-sovitin kotona esimerkiksi kännykän laturissa Ympäristönsuojelun vuoksi tämä ei sisälly toimitukseen.

Settitarjouksena saat käytännöllisen Lilly-diffuuserin sekä huoneilmaa puhdistavan luonnollisen tuoksusekoituksen Winterzeit (talviaika). Tämä tuoksusekoitus on miellyttävä, piristävä tuoksusekoitus!

Setti sisältää: Lilly aromadiffuuserin ja Winterzeit-tuoksusekoituksen, 10ml, ILMAISEKSI

Lillyn koko: 118*118*119mm

Vesimäärä maks. 90-100ml

Laite sammuu kun vesi loppuu!

Tuotenumero:19203A – € 39,80 / setti (norm.€ 48,80)

Tarjous voimassa toistaiseksi.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *